Rusya Gezi FOTOĞRAFLARI(bakmadan geçmeyin)

yıllardır turizmle uğraşan pek çok milletten hatunla iyi bir backraunda sahip biri olarak Türk kızlarının eline kimse su dökemez diyorum. olayı hem kendi sahamızda hemde deplasmanda irdeledim ..sonuç aynı..alımlı, akıllı bir türk kızı her ortamda kendini öne çıkartır ve tüm hayranlığı toplar.

Turk kizlarini cekici kilan tek unsur insanüstü nazlari sayesinde kendilerini zor erisilir yapmalari, ve dolayisiyla olmalari -ki bu ayni zamanda kendilerinden tiksinmemin biricik sebebi. Pesinden kosturan, ulasilamaz gorunen hersey insan dogasina hukmeder, halbuki erismek kolaylastigi ve hatta o erisilmeze erisildigi an tum o buyu yokolur gider, kalmaz: Bkz. Dogu Avrupa ulkeleri.

Teknik olarak ele alindiginda Slav kadinlarinin dunya uzerindeki en fazla "guzellik geni"ne sahip oldugu irdelenemez bir gercek. Turk kizlari naz yapa dursun, nereye kadar...

selam bilginozi,
iyi gezmis gormussun ama sanirim daha moskova yi gormedin.. bi de orayi gor:)
gazmaninda dedigi gibi orda ki kiralar kazandaki gibi ucuz degil...
ben tverskaya ve voykovskaya da kaldim ve kiralar 30 000 rubleden basliyordu.. yani 1000 dolar civari kirayla ancak Turkiyedeki kaldigimiz evlerden daha eskisinde kalabiliyorsun... Merkezi yerlerde...
vize konusunda bi daha sikintin olursa ben turistik vizeni en gec 2 gunde alirim:)

burda yazin sen goreceksin...turkiyede olmayan motorlar var..ve tayvandan yan sanayi baya var burda..ama sunu soyliyim kazandaki gibi kolay degil moskova.ve kiralarda benim oturdugum ev 23000 rbl mesela..bu arada kazandaki IKEA nin giydirme cephe ve skylight islerini ben yaptim..kazanda piyasa iyi orasi cok acik..ve gunes aluminyum var orda..adam yerlesmis oraya gayet guzelde is yapiyor..eger ciddi isen buraya gelirsen beklerim..gezeriz..moskovayida biz biliriz yani..iyi calismlara..kendien iyi bak..

bende moskova merkezli bi seyahat acentasinin Bodrum subesindeyim, sirket ayni zaman da Kazanda ve Moskova civarinda insaat ihaleleriyle ugrasiyor, bi ara kontakta kalalim belki birbirimize faydamiz olur... suan hale insaat isi devam...

bu arada club infinity, fabric, big club ve first e ugramadan donmeyin... tverskaya da da etaj favorimdir...

selam bilginozi,
iyi gezmis gormussun ama sanirim daha moskova yi gormedin.. bi de orayi gor:)
gazmaninda dedigi gibi orda ki kiralar kazandaki gibi ucuz degil...
ben tverskaya ve voykovskaya da kaldim ve kiralar 30 000 rubleden basliyordu.. yani 1000 dolar civari kirayla ancak Turkiyedeki kaldigimiz evlerden daha eskisinde kalabiliyorsun... Merkezi yerlerde...
vize konusunda bi daha sikintin olursa ben turistik vizeni en gec 2 gunde alirim:)

bende moskova merkezli bi seyahat acentasinin Bodrum subesindeyim, sirket ayni zaman da Kazanda ve Moskova civarinda insaat ihaleleriyle ugrasiyor, bi ara kontakta kalalim belki birbirimize faydamiz olur... suan hale insaat isi devam...

bu arada club infinity, fabric, big club ve first e ugramadan donmeyin... tverskaya da da etaj favorimdir...:cat: :cat: :cat: :cat: nerelere gidecegini cok iyi biliyorsun dostum...benim favorimde pariskaya jizni...puskinskaya civarinda ..buraya geldiginizde bana ulasmazsaniz..bozusuruz..kalin saglicakla..eger dis cephe giydirme isleri ile ilgili bi sorununuz olursa cam cephe otomatik kapi falan..yardimci olurum..imalathanemiz burda moskovada...gorusmek uzere..kalin saglicakla..

Privet !!
ia hachu priehat v rossiyu.sichas ia uchus c moldove. esli ia priedu tuda,tagda vi mojete pomagat mne ,da ?
Hadi kalin salicakla :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağolun arkadaslar görüşürüz inşallah. rusça döktürmüşsünüz ama dedikya daha o kadar öğrenmedim diye kısmetse zamanla o da olur. Benim ilk vizem turist vizesi idi çok kısa zamanda çıktı. ama şimdiki ticari vize 1 aydır bekliyorum neden bu kadar uzun sürdü anlamıyorum.

Gazman yaz aylarında lenin tepesine gitmissindir mutlaka, motorcular orada toplanıyor, Turkiye'de goremeyecegin acayip seyler oluyor,3 tekerler, chopperlar,goldwingler super...Ben de senenin yarısını moskovada geciriyorum, karsilasiriz belki.
Bilginozi sen de gormelisin mutlaka.

Gazman yaz aylarında lenin tepesine gitmissindir mutlaka, motorcular orada toplanıyor, Turkiye'de goremeyecegin acayip seyler oluyor,3 tekerler, chopperlar,goldwingler super...Ben de senenin yarısını moskovada geciriyorum, karsilasiriz belki.
Bilginozi sen de gormelisin mutlaka.
dostum bilmez olurmuyum...moskovada yasayipta lenin tepesine gidip ordaki usutukleri bilmeyen varmi..:)ben her zaman burdayim.. beklerim dostum..gezeriz..saglicakla kalin..

Sağolun arkadaslar görüşürüz inşallah. rusça döktürmüşsünüz ama dedikya daha o kadar öğrenmedim diye kısmetse zamanla o da olur. Benim ilk vizem turist vizesi idi çok kısa zamanda çıktı. ama şimdiki ticari vize 1 aydır bekliyorum neden bu kadar uzun sürdü anlamıyorum.
dostum turist vizesin 2 gunde aliyorsun turkiyeden..ama teknik vize icin dogrudur 1 veya 2 ay bekliyorsun sureleri ayni isci vizesi ile..tek farki isci vizesi icin 700$ yakin para oduyorsun ama teknik vize daha ucuz..gider gitmez muhakak registire yaptirmayi unutma..iyi yolculuklar saglicakla kal....

Son düzenleme:
herhangi bi sekilde vizeyle ilgili detayli bilgi ya da ihtiyac olursa ben de yardimci olurum...
zamandan kazanmak isterseniz gorusuruz...

abiler resimler ofsayt...hele ugly sana yakışmadı bu nedir abi...hani garı gız resmi yokmu...:mrgreen:

Arkadaslar moskovada ugramanız gereken bir yer daha var: 911:thumleft:

Abi çırak ihtiyacı yokmu geleyim bende belki bişiler kaparız :p :p :p Bizede ekmek çıkar burdakilerden hayır yok :silent:

brad kakoy pamos tibe nada, skajis minya brad ..ya pako zdes..
ia prosto napisal shtobi posmatrit kto znaet po-russki zdec :)

rusca bulmeyenlere tercume yapayim.bastan ben rusyaya gezmeye gelmek istiyom demistim,gazman abide sana nasil yardim lazim bana soyle,ben hala burdayim dedi ve bende en son yazimda sadece forumda rusca bilenleri gormek icin oylesine yazdim dedim :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
(not:gazman abi ilk yazimdaki gramatika hatami duzelteyim.ia hachu priehat degil poehat olmasi lazim :) :) :) )

ia prosto napisal shtobi posmatrit kto znaet po-russki zdec :)

rusca bulmeyenlere tercume yapayim.bastan ben rusyaya gezmeye gelmek istiyom demistim,gazman abide sana nasil yardim lazim bana soyle,ben hala burdayim dedi ve bende en son yazimda sadece forumda rusca bilenleri gormek icin oylesine yazdim dedim :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
(not:gazman abi ilk yazimdaki gramatika hatami duzelteyim.ia hachu priehat degil poehat olmasi lazim :) :) :) )
граматика у меня тоже плохая:) и ты знаешь что в этом сайте 20 процентов посещающих говорят на русском языке.:) :) arkadaslar turkcesinide yazayim..ben benim gramatigiminde kotu oldugun u soyledim..ve bu sitede %20 sinin rusca bildigini soyledim..:) simdi diyeceksinizki yok ya attin..yahu yanlismi yani 100 tane rus kiz olsa ben eminim bizim siteden 100 erkek olsa degil %20 si hepsine yakini sakir sakir rusca konusur bi sekilde isi baglar..:queen: :queen: :queen:

граматика у меня тоже плохая:) и ты знаешь что в этом сайте 20 процентов посещающих говорят на русском языке.:) :) arkadaslar turkcesinide yazayim..ben benim gramatigiminde kotu oldugun u soyledim..ve bu sitede %20 sinin rusca bildigini soyledim..:) simdi diyeceksinizki yok ya attin..yahu yanlismi yani 100 tane rus kiz olsa ben eminim bizim siteden 100 erkek olsa degil %20 si hepsine yakini sakir sakir rusca konusur bi sekilde isi baglar..:queen: :queen: :queen:
kopardin beni gazman abi ya :queen: :queen: .iyi sen kiril yazmayi becerebiliyon ben hic beceremiyom.neysee o son konuda cok haklisin.buraya 2-3 rus kiz dusse gor bak rusca kurslari full ceker.tabiii biz zaman kaybetmeyecegimiz icin kazaniriz.:bounce: :bounce: :bounce:
hee abi ti chem zanimaesh tam?rabotaesh ili shto ?noverno rabotaesh da ?
ti napisal shto ti tam jiviosh okola 13 god.vam trudno tam,ia sprashu potomushta ia toje hachu rabotat tam

kopardin beni gazman abi ya :queen: :queen: .iyi sen kiril yazmayi becerebiliyon ben hic beceremiyom.neysee o son konuda cok haklisin.buraya 2-3 rus kiz dusse gor bak rusca kurslari full ceker.tabiii biz zaman kaybetmeyecegimiz icin kazaniriz.:bounce: :bounce: :bounce:
hee abi ti chem zanimaesh tam?rabotaesh ili shto ?noverno rabotaesh da ?
ti napisal shto ti tam jiviosh okola 13 god.vam trudno tam,ia sprashu potomushta ia toje hachu rabotat tam
:) :) :) smirnoff tavaris..ben burda dis cam cephe ve f
acad isleri ile ilgileniyorum..ve 1994 ten beri burada yasiyorum..evet ben calisiyorum burda bi insaat firmasinda santiyelerle ilgileniyorumburda suan benim icin bi zorlugu yok buranin..ama buraya gelmeden once meslegini iyi secip,buyuk bi firma ile onceden gelip piyasayi tanimanda fayda var cunku piyasa it koput dolu..meslegini bilmiyorum..ama dedigim gibi burda saglam basman lazim..:)

:) :) :) smirnoff tavaris..ben burda dis cam cephe ve f
acad isleri ile ilgileniyorum..ve 1994 ten beri burada yasiyorum..evet ben calisiyorum burda bi insaat firmasinda santiyelerle ilgileniyorumburda suan benim icin bi zorlugu yok buranin..ama buraya gelmeden once meslegini iyi secip,buyuk bi firma ile onceden gelip piyasayi tanimanda fayda var cunku piyasa it koput dolu..meslegini bilmiyorum..ama dedigim gibi burda saglam basman lazim..:)

belkide birgun ayni firmada calisiriz hos olmazmi ?:) :)
haa abi birde bana ozelden aylik maasini ve aylik giderini yazarmisin.en azindan kafamda biraz fikir sahibi olurum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar