Russian Hardcore

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O nasıl bir başlıktır. :mrgreen:

:) Video sahibi o şekilde isimlendirmiş değiştirmek istemedim.

hayallerim suya düştü oysaki ne ümitlerle girmiştim bu konuya

Arkadaşlar abartmayın, başlık bence gayet normal. Sizin içiniz fesat :wiinkk:

Videoyu izleyenler konudan bahsedebilir mi? ben izleyemiyorum da...

Tövbe tövbe :) @Syanur bütün forumun mu içi fesat? İstersen sor google amcaya falan en üstte ne çıkıcak. :queen:

offroad gibisi yok :) izlemesi güzel de zincire kadar çamura batmış bir motosikleti çıkartmak gibisi de yoktur herhalde.

Tövbe tövbe :) @Syanur bütün forumun mu içi fesat? İstersen sor google amcaya falan en üstte ne çıkıcak. :queen:

Bak bilene bilmeyene yol gösteriyorsun resmen..Çocuk var, bayan var bu sitede. Yapmayalım lütfen:)

Konu da hard hurd yalan oldu valla... (kitlenmeye 3 dk...)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motora binmek buysa ben bu işi bilmiyorum... Zevk bunun neresinde?.. Çamurun içinde debelenmenin nesi güzel ola ki?... :))
Adam gibi bin yolunda 2 tekere.... Ha ATV falan olsa bir derece anlarım....

başlık biraz müşteri çekiyo tabi ama içeri girince renklşer değişiyo adamlar resmen rezillik yaşamış bence daha dogrusu biraz abartmışlar.

Çok fantazi bir başlık olmuş :) video'yu izledim +18 :) bence güzel bir gezi yapmışlar.

Kros tarzı sürüşleri genelde pek zevkli bulmam. Fakat tam anlamıyla bir macera yaşamışlar. Bu tür sürüşlerde zorluk derecesi yüksek olduğu için çok iyi bir dayanışma gerekir. İmkanım ve uygun motosikletim olsaydı bu geziye katılmak isterdim.
Smolensk ikinci dünya savaşının kritik aşamalarının yaşandığı bir bölge. Hitler ordularına karşı ölümüne mücadelelerin verildiği, onbinlerce insanın yaşamını kaybettiği bir bölge. Motosiklet ve gezi konusu bir yana bölgenin tarihsel önemi gezilerini daha bir anlamlı kılmış. Yazının başlığında ise takılacak birşey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar