- Konu Yazar
Basında yakın zamanda yer alan URAL Motosiklet fabrikasının WEB adresi, ilgi çekici olabilir. http://www.ural.com/# veya google'da şöyle bir arama sonuç veriyor: Russian motorcycles Ural 
görüntü olarak mkemmeller ama bunlarda yaptıkları arabalara benziyorsa tadından yenmez. lada gerçeğini unutmamak lazım![]()
konu dışı:
1992 den 2001e kadar lada samara kullandım. o yorumuda bu yüzden yaptım zaten. hayatmda gördüğüm en kalitesiz araç üzerine yerleştirilmiş en kaliteli kaportaya sahip bir arabaydı. kullandığım süre içerisinde süspansiyonlar dahil değişmeyen parçası kalmamıştı. uzun yola çıkıpta yolda kalmadığımı hatırlamıyorum. 300km lik mesafeye bile gitmeye korkardım o araba ile. araç zamanının çoğunu sanayide geçirdi zaten.
gidip lada sahibine sor demişsin. allah aşkına bu ülkede kim aracına kötü diyorki. kimseye sormama gerek yok zaten. 10 sene kulandım ben bu arabayı.
lada vegalar hakkında hiçbir bilgim yok. zira samara olayından sonra lada ismini görmeye bile tahammülüm yok.
son olarak: rusların kadınlarından başka hiçbirşeylerine yaklaşmama taraftarıyım