Runner Vxr 200 Vs Cbr 125

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gilera bende ledo kardeşim. Ama kazadan sonra ön maşa tam doğrultulamadı, usta halloldu dedi ama yolda zor gittim bugün, bayrramdan sonra tekrar götürecem ustaya, yada olmuyorsa ön parçanın yenisini bulma yoluna bakacam. motor kısmı iyi durumda daha 8000 km lerde, bu motoru kullanmak istiyorum uzun süre bakalım nolacak. şuan benim keeway arn ile demir kafeste koyun koyuna yatıyorlar :) yakında arn-runner karışımı çocuk doğurmazlarsa iyidir :)

one way,

yolda runner a ne gözle bakıyolarr??ve son hız kaç? ayrıca senin runner ne renk?

şimdiden saol...

One_Way' Alıntı:
Gilera bende ledo kardeşim. şuan benim keeway arn ile demir kafeste koyun koyuna yatıyorlar :) yakında arn-runner karışımı çocuk doğurmazlarsa iyidir :)

Eee ana güzel, baba güzel; çocuk da iyi çıkar :p

şaka bi yana, buradan san bi yardımımız olabilirse çekinme söyle lütfen !

Biliyosundur, gilera bu yıl ferco motora geçecek, parça işi falan daha rahat olacak. Bi de buradaki ustalar da iyidir, gerçi İzmirdekileri bilmiyorum ya...

Bi danışacak konu olursa, foto falan yollarsın, biz de sana buradan yardımcı olmaya çalışırız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ctk

4 leventten 2.köprü yoluna girip o yolda 145 görmüştm runner vxr200 ümle...

Bende günlerdir Cbr125 mi alsamda vitesliye geçsem yoksa otomatikle paşa paşa gidip Runner mı alsam die kafa patlatıyodum, cevaplarınız süper yardımcı oldu,direk runner dedim :) Şuan Keeway ARN kullanıorum,serviyorum da ama yavaş geliyo artık,yinede satma taraftarı diilim,kardeş kardeş dururlar runner la :) Fakat az bişey pahalı geldi Runner,şimdi 2007 de süper modeller geliyo, Peugot un modelleri var,honda süper bi scooter yapmış 300cc,acaba bunların yanında 2006 runner ın fiyatı düşermi diye düşünüyorum ama pek umutlu değilim.Yinede beklemedeyim :)

scooter istersen runner , race istersen cbr alacaksın :wiinkk: , ki zaten cbr alıyormuşsun :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar