Bu motoru bilen alır zaten,yoksa anlamayan bakar scooter bu ne olacak der,bilmeyen çok kişi beni yolda durduruyor abi bu nedir nasıl gidiyor diye,özellikle otomobiller çünkü ben öteki ışığa vardığımda adam yolun yarısında oluyor,benim için bu motor çok değerli üstüne para verseler cbr almam,kullanan bu motorun tadını bilir...herneyse runnerların en büyük sorunlarından biri zaman içinde su pompasının(pervane ve rulmanlarının)bozulması,bu parçalar zaten heryerde var,benimkide geçen ay bozuldu,bende yedekte komple takım vardı,değiştirdik!bunların değişimi için motoru açmanız şart başka yolu yok çünkü herşey bloğun içine konmuş,sonuçta bizde 24000km sonra motoru açmak zorunda kaldık,açtığımızda segman piston silindir yepyeni duruyordu,parçaları ve 12.5:1 sıkıştırma oranlı kapağı taktık ve kapadık,başka hiçbirşeyi ellemedik gerek yoktu,ben baştan segman filan değiştiririz diyordum ama baktık zaten yepyeni orjinal duruyor!!ben ne var ne yoksa herşeyi Almanyadan getirdim,yurtdışında bu motorun modifiyesi çok yaygın ve parça olarakta yok yok,orjinalkende çok iyi gidiyordu şimdi kat kat iyi gidiyor,kalkışta ve 80den sonra motoru tutamıyorum,ibre bir anda dibe geliyor...merak varsa herşeye değer ben bunu söylerim,birde 2 zaman herzaman modifiyeye cevap verir,sadece egzos bu motora 3-3,5 hp katıyor,üst kapak 1,5hp v.s yani herparça bunu uçurur...şuan 6sn'de 100 görüyorum daha ne olsun
Arkadasım motoruna talıbım ama tabıkı ongorusme yaparsak uygunsa satılmadıysa :cat: