Runner 180 sp aylık masrafı nedir detaylı anlatıcak var mı ?

Masrafları o kadar ince düşünüyosan motora binmeyeceksin :cherry: hiç binmezsen mtv'ler hariç aylık 0 lira masrafın olur durduğu yerde.

ya size masraf yapmıcam mı dıyorum alla alla bişey sordum düzgünce ne kadar masrafı var diye bılmıyosan yorum atma o zaman kardeşim

ya size masraf yapmıcam mı dıyorum alla alla bişey sordum düzgünce ne kadar masrafı var diye bılmıyosan yorum atma o zaman kardeşim
Motoru görmeden nası bilelim masrafını. benzin ne kadar yakar diyosan çok yakar, bide tabi yağ yakar iki zamanlı yağı.

arkadas yenı ve heycanlı beylar kızdırmayınadamı =) yıllık ortalama vergi sigorta 300 tl desek senede en az 200-300 tl masrafı olacagını dusunsek + aylık 150 tl lik yakıt aldıgını dusunursek yagı cartı curtu dersek aylık 250 tl masrafın olur oda az gezersen benim gbi 1 yılda 30000 km gezersen masrafın en assa 500 tl dir kardesim burda yedıgın cezalar kopru otoban gecışleri hariç

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bakımlısını alırsan, hor kullanmazsan, 2 zamanlının dilinden anlayan birisi veapaçi değilsen, masraf sadece benzin ve vergi olur..

100km en az 4.5- 5lt yakıyor onuda söylüyüm..

Gene veledin biri veya kafası gelişmemiş bir yetişkinden muhteşem bir konu foruma üye olmuşsun önce bi detaylı olarak ne istediğini anlat ve düzeyli bir biçimde soru sor açtıgın konuya bir bak aylık masrafı ne olur motorun aylık bir masrafı yoktur benzin masrafı servis masrafı ve vergi masrafı vardır oldumu şimdi!

sen önce düzgün soru sor sonra düzgün cevap bekle soruya bak nerden bilecez motor nasıl ne kadar biniyosun nasıl kullanıyorsun aslında güzel bir cevabım var ama ceza almak istemiyorum :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar