Ruhumu özgür bıraktım

tek kelime ile süppeerrrr olmuş. okuyup resimleri izlerken adeta sarhoş oldum. emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler taglis :cat:

emeğinize, tekerinize sağlık paylaşım için teşekürler gerçekten güzel bir gezi olmuş :) birde biz özgür bırakabilsek şu ruhumuzu :mrgreen:

çok güzel gezmişsiniz abi... motor 10 bin olmuştur :mrgreen::mrgreen:

Yok be dostum, ben az geziyorum sanırım, daha 9200km':queen: lerdeyim

Ayrıca, herkese tekrar teşekkür ediyorum, umarım herkes hayalindeki gezileri gerçekleştirir.:cat:

Kımetse seneye Karadeniz turu planlıyorum. İlgilenenlere duyurulur.:wiinkk:

Öncelikle gezin çok güzel olmuş ve bana daha önce benzer yaptığım geziyi hatırlattığın için çok teşekkür ederim. Yanlız 3 gün bu rota müthiş performans ama bir defa daha yaparsan sindirerek git çok şey kaçırmamış olursun. :cat::cat:

Adana İl Temsilcisi
çok güzel,keyifli,mükemmel bir gezi olmuş.fotolarda harika.ayrıca;küçük motorla uzun yola çıkılmaz diyenlere de bir belge olmuş.kim demiş olmaz işte aslanlar gibi hemde iki kişiyle.bravo diyorum.:cat::rendeer:

Öncelikle gezin çok güzel olmuş ve bana daha önce benzer yaptığım geziyi hatırlattığın için çok teşekkür ederim. Yanlız 3 gün bu rota müthiş performans ama bir defa daha yaparsan sindirerek git çok şey kaçırmamış olursun. :cat::cat:
Öncelikle yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkür etmek isterim. Amacımız keşif ve limitleri zorlamaktı. Bu durumda YBR ile gidilebilecek çok yol olduğunu kendimize ıspatladık, bu da benim için kafidir.

çok güzel,keyifli,mükemmel bir gezi olmuş.fotolarda harika.ayrıca;küçük motorla uzun yola çıkılmaz diyenlere de bir belge olmuş.kim demiş olmaz işte aslanlar gibi hemde iki kişiyle.bravo diyorum.:cat::rendeer:
Çok teşekkür ederim.
Birilerine birşeyler ıspatlama çabasında değildim, kendi sınırlarımı zorlamak istedim ve böyle bir rota seçtim.

Yok be dostum, ben az geziyorum sanırım, daha 9200km':queen: lerdeyim

Ayrıca, herkese tekrar teşekkür ediyorum, umarım herkes hayalindeki gezileri gerçekleştirir.:cat:

Kımetse seneye Karadeniz turu planlıyorum. İlgilenenlere duyurulur.:wiinkk:

17 mayısta 3 bindeydi motor:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar