Ben hanımla Tracer 900 sürdüm. Bence Tracer bakının, tam aranan "kan" bence.
Tracer 900 de olabilir.
Kardeşimde Tracer 900 var, eşiyle fırsat buldukça geziyorlardı gayet de rahat hem tracer 900 genç motoru sınıfına da giriyor. Bizim vstrom 650'ler gibi orta yaşlı motoru da değil.
Hanımla gezmek konusuna ben de yeni başladım. Eşime bu kış ekipmanlarını topladık, bütün ekipmanları alınca Mayıs ayında ilk defa brilikte kısa bir tura çıkalım dedik, 250km yol gittik yorulmadım ki çok eğlendim dedi.
Geçtiğimiz haftasonu da madem yorulmadın daha uzun tur yapalım dedim, çadır ve kamp malzemelerini 3lü çantalara yükledik ve Edirne'den sınırı geçip Yunanistan'ın Alexandroupoli kasabasına gittik, evden orası 230km tutuyor, kampinge check-in yapıp çadırı kurup biraz daha etrafı gezelim diye yola devam ettik, İskeçe'ye kadar sürdük, orası Türklerin çok olduğu bir yer, kasabada turladık, dik yokuşlu dar sokakları olan eski şehir bölgesini gezdik, türk dönerci bulduk yemek yedik, akşama kampinge geri döndüğümüzde 450km yol yapmıştık bir gün içinde. En sonunda yoruldum dedi, ben de yorulmuştum, sıcakta o kadar ekipman giymek yoruyor başka derdi yok dedi. Hem sürücü hem artçı konforu iyi bir motor aldığıma sevindim.
Dün de öğlen eve dönüş yoluna çıkıp yaklaşık 250km sürüp eve döndük. Şimdiden bir sonraki yolculuğun planlarını yapıyoruz.