ruhsatımı kaybettm

ruhsatımı kaybettim babamın üstüne ruhsat bide söliemedm de adama nası yeni ruhsat çıkartıcaz arkadaşlar ya bi yardım edin şu kardeşinize :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
babanın mutlaka haberi olması gerek yoksa yenisini çıkartamazsınız

ya illaki sölicem de nası işlemler iice ögreniim nası yapıcaz o zmn dediinde tabi baya bi fırça attıktan sonra bende bilmiorm demiim adama

bence yeni ruhsat çıkartmakta acele etme eğer ruhsatın üzerindeki adres doğru ise bir vicdan sahibi bulup getirebilir veya trafiğe verebilir

inşallah tek ümidim o zaten off of canım çok sıkılıo bu işe ya bide motorumu satıp regal raptor alcaktım ehliyetimide alıorm of ya

Türetken ya baban muameleciye vekalet verecek yada sana yada birlikte trafik büro amirliğine gidecek ve kaybettiğinizi söyleyip gerekli işlemleri yapacaksınız, baban olmadan asla! www.trafik.gov.tr gir bak bilgi al, kolay/geçmiş olsun

ilginize çok teşekkr ederim allah razı olsn saolun

e bu kadar kişi mi yardım edio bana ya

ruhsatımı kaybettim babamın üstüne ruhsat bide söliemedm de adama nası yeni ruhsat çıkartıcaz arkadaşlar ya bi yardım edin şu kardeşinize :pr: :pr:

bu kadar mı yardım ediosunuz yani ilk defa bi konu açtım bilgi almak için edebileceinz en büük yardımlar bunlar mı yani e ii o zmn allah razı olsun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar