Ruhsatımı çaldılar yardımcı olur musunuz

1)Bir insan neden doğan kiralamak ister ?
2)Bir insan doğan'ın günlüğüne 50 TL verir mi ?
3)Kardeşim senin burada ne işin var gitsene savcılığa karakola.

yazık arkadaşım cahilliğine yan herşey bu kadar basit mi yahu, hemen git savcılıga karakola. Bide sana bi tavsiye ben 4 yıl çalışıp emeğimle motor alsam ve o motoru almak isteseler o dükkanıda içindekilerle yakardım hadi hiç tanıdıgın arkadaş akraban yok hemen foruma yaz facebookta gruplara yaz destek ıcın ne bekledın anlamadımki benden 2 yaş kucuksun ama ben 21 yaşında hiç böyle basit düşünmezdim

Anladım abi teşekkür ederim.Ben akşam arkadaşımla buluşayım.Onunla da konuşayım.Sizlerin yazdıklarını göstereyim.
Yarın sabaha da gidelim madem herkes motorunu elinden alamaz diyorlar kartal anadolu mahkemesine gidiyim orasıyla da bir görüşeyim eğer motorumu elimden alma haklarına sahip değillerse gerçekten davacı olayım.Söylediğinizi yapacağım teşekkür ederim.

Sen dedigimi yap. Bir bildigim var ki konusuyorum. Bi sey cikmaz falan diyenlerede gül geç. Tutuksuz yargilanmalari onemli degil, sonunda sana yalvaracaklar emin ol. Mahkemeden sonrada tazminat davasini acarsin.
Bu ulkede bi sey olmaz diye diye boyle serefsizler tepemize cikti. Hakkinizi arayin, uyanik olun.

Birader kusura bakma ama cehaletin böylesini ne gördüm ne duydum. Saçma sapan insanlardan araba kiralıyosun,elinde aracı aldığın andaki durumuna dair herhangi bir belge yok, kiralamaya dari herhangi bir tutanağın yok. Hiç mi araştırmıyorsunuz bişey yapmadan önce bu iş böyle yapılır mı diye? Adam arabanın başından başlayıp sonuna kadar burayı ezmişsin, şurayı vurmuşsun na işte oraları da bozmuşsun dese ne dicektin acaba? Allah akıl fikir versin gençlikten heralde

Abi günlük kiralar diğer araçlarda 90 TLden başlıyordu.
Bu arada ise 50 TL idi.
2 Hafta kiralacağımız için 400 TLye anlaştık birde gazı fulleme şartıyla.
2 Haftaya vurduğumuzda 50 TL doğan 400 TLye gelmiş oldu.
Ama 2 hafta başka yerden 90 TL'ye kiralasak en fazla indireceği rakam 750-800 TL idi.
Arada 300-400 TL fark var.Bizde bu fark parasını Lpg atarız demiştik.
İki arkadaş 500 TL para koyacaktık.Böylece daha çok dolaştık ve azda olsa paramız cebimizde kaldı.
Bizde böyle daha karlı olacağımız için böyle yapalım bari dedik.
Yapmaz olaydım abi ben bunların başıma geleceğini nereden bileyim.
Bende araba kullanmayı pek bilmiyorum.Bende araba kullanıp öğrenmek istemiştim.
Daha çok para verip az gezeceğimize daha az para verir daha çok gezeriz mantığına uyunca bir hata yaptık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------

Sen dedigimi yap. Bir bildigim var ki konusuyorum. Bi sey cikmaz falan diyenlerede gül geç. Tutuksuz yargilanmalari onemli degil, sonunda sana yalvaracaklar emin ol. Mahkemeden sonrada tazminat davasini acarsin.
Bu ulkede bi sey olmaz diye diye boyle serefsizler tepemize cikti. Hakkinizi arayin, uyanik olun.

Tamamdır abi söz dediğini yapacağım ama inşallah dediğin gibi olur abi.
Tekrardan teşekkürler.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Sakın korkma, korkmaya başladığın an kaybetmeye de başlarsın.

Yukarıda arkadaşın dediği hibi, savcılığa git ve gerisini adalete bırak. Sana yalvaracaklar şikayetini geri al diye, ya da şikayetini geri almazsan şöyle böyle yaparız diyecekler. Bunu da git savcıya ayrı bir dava aç tehditten :)

Ailenden birilerinden yardım al yalnız olma, bundan sonra da sağlıklı insanlar ile ilişki kur.

Bak arkadaşım,
1- Sana imzalattıkları kağıdın hiç bir resmi geçerliliği yoktur, satış sadece noter sözleşmesi ile ve senin rızan ile yapılır.
2- Senet imzaladın mı? imzaladıysan senetle alakalı sıkıntı yaşaya bilirsin sadece ama onunda çözümü var.
3- Senin kimliğin, kaskın, telefonun, yada sana ait ruhsat harici birşey ellerindemi? Ki ruhsat ellerinde demişsin o bile yeterli zaten, şuan hepsini gasptan içeri aldıra bilirsin.
4- Adamlar birden fazla suç işlemişler, adam alı koyma, çete,darp,tehdit,gasp ve şantaj.

Şuan bi şikayet etsen, hepsini eviden toplatır içeri tıktırırsın. Bugün kimliğini bile alıp el koysalar gaspa girer.

Bir aile büyüğün ile, direk en yakın savcılığa git tüm olanları dilekçe şeklinde yaz anlat, seni aradıkları irtibat numaralarını ver dinlemeye alırlar zaten, mesajlaşma yazışma varsa onlardan çıktı al ver hepsini araştırıyorlar.
Sonra koy bi bardak çay otur olanları izle :)

Mahkemeye versen de birşey olmaz diyenlere bakma, yok öyle bir dünya kardeşim, yaptıkları ağır suçtur..!
Artı olarak ruhsatınla alakalı herhangi bir yerde bir olaya karışıp oraya atıp gitseler başına bir ton iş gelir, sen git adam akıllı hukuka başvur.

Buraya yazıcağına kadar polise gitsen adliyeye gitsen bu işten kurtulmustun.Onunla bununla konusmadan git adliyeye biri burdan çıkıp ver gitsin motosikleti dese vericekmisn

Hepinize teşekkür ederim abilerim.
Benim korkmamdaki tek şey yazdığım kağıdı mahkemeye verdiklerinde motosikletimi benden almalarıydı.Bende bu yüzden korktuğum için hiç birşey yapamamıştım.O kağıdın bir önemi olmadığını bilseydim eğer ilk günden giderdim suç duyurusunda bulunmaya :(
Yarın KARTAL adliyesine gideceğim bütün olanı biteni anlatacağım.
İnşallah bir sonuç elde ederiz.
Hepinize iyi kötü yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim sağolun.

Ya oğlum oğlum diyorumda deden yaşındayım, akıllar dağılırken sen neredeydin, o araba ile kaza yapsan zarar ziyan, tazminat nasıl olacaktı, o arabayı kiraya veren kişi kayıtsız kazanç sağlamış oluyor, Rent a Car firmaları tutanakla teslim edip tutanakla teslim alıyorlar, ve ayrıca arabalar hepsi kaskolu,çok yanlış iş yapıyorsunuz, birde araba kullanmayı pekiştirmek için kiralamışşın,yani sen paranla bela satın almışsın,kimse senin motorunu alamaz dağbaşımı burası,derhal savcılığa gidip suç duyurusunda bulunuyorsun, gerisini onlar düşünsün de buda kulağına küpe olsun.

Bu işi yapanlar mahalle serserisi dediğimiz tipler.2-3 tane şahin doğan alır senet imzalatıp millete kiralarlar.Biraz temiz yüzlü iyi aile çocuğu gördüklerinde de sana yaptıkları gibi yok alarm bozulmuş yok teyp çalışmıyor diye fazladan para koparmaya çalışırlar.Aslında biraz diş göstersen kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırıp eyvallah abi yanlış anladın diyecek tiplerdir. Yapılacak en mantıklı iş savcılığa gitmek.

Ya oğlum oğlum diyorumda deden yaşındayım, akıllar dağılırken sen neredeydin, o araba ile kaza yapsan zarar ziyan, tazminat nasıl olacaktı, o arabayı kiraya veren kişi kayıtsız kazanç sağlamış oluyor, Rent a Car firmaları tutanakla teslim edip tutanakla teslim alıyorlar, ve ayrıca arabalar hepsi kaskolu,çok yanlış iş yapıyorsunuz, birde araba kullanmayı pekiştirmek için kiralamışşın,yani sen paranla bela satın almışsın,kimse senin motorunu alamaz dağbaşımı burası,derhal savcılığa gidip suç duyurusunda bulunuyorsun, gerisini onlar düşünsün de buda kulağına küpe olsun.

Arkadaşlar konuyu tam anlamadım takip edemedim ama, rent a car la alakalı bir sorun mu var?
İstanbulun önde gelen firmalarından biriyiz 11 yıllık tecrübem var yardımcı olmaya çalışırım konu ne ise.
Özelden ulaşabilirisiniz.

Saygılar.

Bence evdeki altınları praları felan bir poşete koyup bu adamlara ver başına iş gelmesin

Polise adam öldürdüler desen yinede uğraşmamak için seni vazgeçirip yoktur öyle birşey diyecek polisler var. O yüzden savcılığa gidip suç duyurusunda bulunman daha mantıklı herhangi bir ücret alınmıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fetocu adamlar beni gasp etti de bak nasıl polis ilgileniyor unutmadan, hünkarımıza küfür etti de adamların totosundan şırınga ile kan alırlar , Dogan SL de kayuma bağlarlar :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar