Ruhsatım kaybolmuştur lütfen yardım ediniz...

arkadaşlar bugün eve geldiğimde ruhstaımı düşürdüğümü fark ettim:pale: size soracağım soru ise şu...ruhsatı yeniden çıkartmak için yapmam gerekenler nelerdir:silent: plakası 34-PKT-82 mondıal 151 rs

bildiğim kadarıyla gazeteye ilan vermek gerek sonrasında trafik şubeden kayboldu diye yenisini istiyosun

Çok geçmiş olsun dostum.

Emin misin kaybettiğine belki evde falan unutmuşsundur

( aynısı benim başıma geldi tam yeniyi çıkartacaktım ki buluverdim )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trafıge gıdıp derdını anlatıosun... ama bıraz pahalıya patlıyo...

dostum hemen ruhsatım kaybolmustur hükümüzdür dige ilan ver acilen

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaaa ruhsatının bağlı oldugu karakola gıtmesı ve ordakı kısıye bu durumu anlatması yeterlii zaten onlar halledıyo... benm de başıma geldii korktum sonra bı baktım Allah Şükür Çekmecemde Çıktı... fena korkmuştum ama

yarın bi muameleciye gidicem bakalım yenisini çıkartmak için neler gerrekiyormuş...arkadaşlar siz siz olun sakın kaybetmeyin ya:salut:

Geçmiş olsun dikkat et. Motora bindiğin zamanlar mümkünse düşmeyecek bir yere koy. Koltuğun altındaki bagajada koyabilirsin.

BENCE GAZETELERE DERGİLERE İLAN VER AMA BENCE BULUNMASI BİRAZ İMKANSIZ :silent:

Bilmeyerek yada sanark değil başımdan geçerek öğrendiğim olayı aktarıyorum.
Kaybettiğin bölgedeki polis merkezine gidiyorsun yada mahalandeki karakola git, ama o mıntıka da kaybettiğini söylemen gerkli.
Kayıp zabıtı tutuluyor, bir ifade veriyorsun nasıl kaybettiğine dair, sonra plakanın bağlı bulunduğu trafik şubesine gidip bu zaptı veriyorsun, ben temiz kağıdı da almıştım aa benim galiba birde muayene zamanı geçmişti onu tam hatırlamıyorum.
Geçmiş olsun.

Bilmeyerek yada sanark değil başımdan geçerek öğrendiğim olayı aktarıyorum.
Kaybettiğin bölgedeki polis merkezine gidiyorsun yada mahalandeki karakola git, ama o mıntıka da kaybettiğini söylemen gerkli.
Kayıp zabıtı tutuluyor, bir ifade veriyorsun nasıl kaybettiğine dair, sonra plakanın bağlı bulunduğu trafik şubesine gidip bu zaptı veriyorsun, ben temiz kağıdı da almıştım aa benim galiba birde muayene zamanı geçmişti onu tam hatırlamıyorum.
Geçmiş olsun.

evet arkadaşım bugün bende öyle öğrendim balat karakoluna gidip zabıt tutturcam sonra bağcılardaki trafik şubesine gidip vereceğim...

gazete ilanı, vergi borcu yoktur kağıdı, trafik cezası yoktur kağıdı, araç muayene belgesi ile kayıtlı olduğun trafik şubesine gideceksin ordan yenisini alacaksın.
biraz eziyetli bir iş, kolay gelsin ve geçmiş olsun.

yeni ruhsat cıkartacaksın haliyle 100 u bulur ilan parası derken 120 yi gecer sanırım.

geçmiş olsun. işi ertelememeni tavsiye ederim

Arkadaşlar gazete ilanı en son iş ve resmi bir prosedür zaten...

Şu anda bu arkadaşın gidip karakola başvurması, kayıp zabıtı tutturması lazım! Aksi taktirde başı belaya girebilir...

bızım arabanınkı 210 ytl tutmustu motor farklımı oluyor acep ama bız bayagı dolasmıstık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar