Ruhsata işletmek ???

merhaba motoruma yaptığım modifiye yi ruhsata işletmeyi düşünüyorum.Mesela yarısını yeşile boyadım geri kalan yerin yarısıda orjinalinden mavi.

Ruhsata bakınca 1.renk 2.renk ve 3. renk yazan yerler var.düşünüyomda motor iki renkse bu buraya yazılmalı (bnce)

Bunu nasıl yapabilirim/yaptırabilirim ? Bana kaça mal olur ?

ßilqilendirirseniz sevinirim .Görüşmek üzere ...

evet bendede böle bi sorun var motosikletimin rengini değiştirmek istiyorum ruhsat masrafı ne kadar tutar arkadaşlar bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bilmiyorum onu bize sorman yanlış zaten arkadaşım işi bilen birine sorarsan daha olumlu bir yanıtla karşılaşacağına inanıyorum:)

tahminim 100 e yaklaşabilir(tahmin) çünkü ruhsat değişecek eğer eski ruhsatlardan varsa ikisinide yeni model ruhsatlardan yapacaklar arada da tabi ufak tefek masrafların olacak yani kenara bence 100 Lira koy.

gerek varmı? ruhsatta mavi yazıyorsa üstüne yaptığın modifiyeler zaten yapıştırmadır . o zaman benzer olarak diğer modifiyeli şahin vs arabalar da motorlarına yaptıklarını ruhsata işletmeleri lazım ki o da dünya para tutar bi araba parası tutar :)

bu aslında ileriye dönük bu motora binmeye devam edeceksen yapılmalı :) yok ben seneye daha güzel bişey alcam diyosan pek tavsiye etmem :)

gerek varmı? ruhsatta mavi yazıyorsa üstüne yaptığın modifiyeler zaten yapıştırmadır . o zaman benzer olarak diğer modifiyeli şahin vs arabalar da motorlarına yaptıklarını ruhsata işletmeleri lazım ki o da dünya para tutar bi araba parası tutar :)

bu aslında ileriye dönük bu motora binmeye devam edeceksen yapılmalı :) yok ben seneye daha güzel bişey alcam diyosan pek tavsiye etmem :)

yok abi yapıştırma değil bildiğin boya !

Motosikleti
ZX12R
masraf ne kadar tutar bilmiyorum ama..yeniden vize olmasi gerekiyormus..:silent:

Bildiğim kadarıyla motorunuzu boyayan firmadan boya faturasıyla birlikte trafik şubenize gidiyorsunuz, motorunuzu kendiniz boyuyacak bile olsanız illaki bir boya faturası gerekiyor.) trafik şubesi sizi renk değişimi ile alaklı bir evrakla muayene istasyonuna yönlendiriyor, muayene istayonunu muayene harcınızı yatırdıktan sonra trafik şubeden getirdiğiniz evrağa motorunuzuda görerek bir kayıt yapıyor.bununla trafik şubenize dönüyorsunuz. Şubeniz boyacı faturası ve muayene evrağını motorunuzun dosyasına koyarak ruhsatınızı ( harcını yatırdıktan sonra ) yenisi ile değiştiriyor.

Bildiğim kadarıyla motorunuzu boyayan firmadan boya faturasıyla birlikte trafik şubenize gidiyorsunuz, motorunuzu kendiniz boyuyacak bile olsanız illaki bir boya faturası gerekiyor.) trafik şubesi sizi renk değişimi ile alaklı bir evrakla muayene istasyonuna yönlendiriyor, muayene istayonunu muayene harcınızı yatırdıktan sonra trafik şubeden getirdiğiniz evrağa motorunuzuda görerek bir kayıt yapıyor.bununla trafik şubenize dönüyorsunuz. Şubeniz boyacı faturası ve muayene evrağını motorunuzun dosyasına koyarak ruhsatınızı ( harcını yatırdıktan sonra ) yenisi ile değiştiriyor.

o ne yaa.Ben kendim sprey boya ile boyadım.(fatura kesme şansım yok =)

kanımca bu kadar uğraşamacağım için yazacakları cezaya razıyım :)

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
araç muayene olacak ek1 formuna sonrada boya faturası trafik sigortan ve ek1 formun ile bağlı bulunduğun trafik şubesine gidiceksin kendi adınaysa bizzat sen değil ise vekalet alıcaksın ruhsat sahibinden kendin halledeceğini düşünürsek sana gittisi geldisiyle 150tl ye patlar bu iş...

başkan sen bu işi biliosun...:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar