motorumu 17 Mayısta aldım, 16 Hazirana kadar geçerli geçici belge verdiler. rivayete göre yeni düzenleme ile 15 gün içinde trafik şubeden 15 günden sonra ise onların size yollaması ile evinize gelen ruhsatınıza kadar bu belge geçerli. ben gidip almadım ruhsatımı.
17 mayıstaki satış işleminden sonra beni çok beklemişler tarfik şubede belli

10 Haziranda ptt acil kargo ile gönderilmiş ruhsatım. ptt sitesinden takip ettiğim kadarı ile 15 Haziranda dağıtıcıya teslim edilmiş (bak postacı geliyor selam veriyor şarkısındaki postacı amcaya yani) gözüküyor ancak 24 Hazirana kadar elime ulaşmayınca bu sefer (geçici belgeninde süresi geçtiği için) ptt ye gittim. önce "biz gönderdik efendim, adreste yokmuşunuz" diye cevap verdiler. "tamam ozaman neden bir kağıt veya bilgilendirme notu bırakılmadı" dedim tabi cevap veremediler sonra biraz daha kurcaladılar ve hiç bi şekilde dağıtıcıya verilmediğini öğrenince "tabi efendim önemli belge o yüzden kaybolur diye vermedik sizi bekledik" dediler... özrü kabahatinden büyük ptt 'm ile biraz boğuştuktan sonra ruhsatımı 24 Haziranda alabildim.
süreci sizlerle paylaşmak ve bu vesile ile :
kurda sormuşlar ensen neden kalın diye, her işimi kendim yaparım demiş.
sözünü bir kez daha hatırlatmak istedim. :wiinkk: