ruhsat problemi

Arkadaşlar muaynede

araç özellikleri:araç katogorisi farklı
Araç özellikleri:koltuk sayısı farklı
Ağır kusur olarak geçiyor adam dediki trafiğe git düzelttir öyle gel dedi ben bu düzelttirme olayına para ödeyeceğimmi ?

Sorun senden kaynaklı olmadığı için herhangi bir ücret talep edemezler. Trafik Şube'ye gittiğin de hallederler usta merak etme.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun içime su serptiniz :)

Maalesef o su serpintileri yüreğinizde fazla kalmayacak gibi :( Ruhsatta ki hatanın bedelini o hatayı yapana değil de size ödetecekler. Değişiklik ne kadar tutar bilemiyorum. En iyisi bir trafik tescil şubesine ya da sigortacılara sormanız olacaktır...

ben sigortacıyım muhtemelen tescil belgesi değişecekse 66,50 trafik belgesi değişecekse 89,50 her ikiside yanlışsa 156 tl alıcaklar üzgünüm.

motorun kayıtlı olduğu yerde, satışı alırken doldurduğunuz ek-1 belgesi vardır. onu isteyin, siz yanlış yazdıysanız ödetirler, siz doğru yazdığınız halde onlar ruhsata yanlış yazmış ise paşa paşa yenisini ücretsiz verecekler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu tüvtürkün standartları farklı mıdır nedir.. Bende de 1 yazıyordu koltuk sayısında.Motorun modeli de farklı yazıyordu. Sorunsuz geçmiştim muayeneyi.

yapmayın ya .s nasıl bir ülke burası hem kendileri yanlış yazıyor hem bana ödetiyorlar

HERKESİN BİLGİSİNE RUHSATTA BİLGİ EKSİKLİĞİ VARSA İŞLETMESİ ÜCRETSİZ :)

Eksik bilgi de ne kelime arabada daksil ile duzeltme vardi polis plakayi bilgisayardan yanlis basmis pasa pasa ruhsat harci aldilar gecen sene

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar