ruhsat hakkında

Slm arkadaşlar motoru alalı 3-4 ay oldu noterde işlemler bittikten sonra ruhsattınız ev adresine kargolanacak dediler yanlız ruhsat falan yok ortada bunla ilgili nasıl bir yol izlemem gerekir. Hala geçici ruhsatla dolaşıyorum sıkıntı olurmu. Şimdiden teşekkürler

noter satışını aldığın tarihten itibaren 15 gün içinde sigortasını yaptırısan Postayla evine geliyor. Aksi taktirde yollamıyorlar, sen gidip istediğin zaman alabilirsin. Ücretsiz. Ama dediğim gibi mutlaka sigortanı yaptırmış olarak git

Sigorta aldığım gün yapıldı. Adreste bi yanlışlık oldu dicem ama adam ordan okudu teyit ettik doğruydu ama bi sorun oldu demekki ben bi emniyetten araştırıyım

gerizekalı bi sistem hem de gereksiz, eve postalanacakmış. ne posta ne de kargo sistemi doğru düzgün çalışmayan, yüzde seksenden fazlası meraklı olup kendi işinden başka işlere burnunu sokan bi halka sahip ülkede yapılacak en son iş. senden başkasına teslim edilmemesi gereken kredi kartını bile komşudan alabiliyorsun, kurcalanmış posta zarflarından, ya da açılmış, bahsetmiyorum bile. neymiş ruhsat eve postalanacakmış hadi ordan HASS.. ordan!

Motorun satışı yapıldığı notrein bağlı olduğu ilçe emniyet müdürlüğüne giderek. Sigortanızı ve geçici ruhsat kağıdınızla ruhsatınızı alabilirsiniz. Hangi şube olduğu geçici ruhsatın en altında yazar.

geçici ruhsat kağıdı 1 ay sürelidir. satışı hangi ilçede yaptıysanız hemen oranın trafik şubesine giderek ruhsatınızı isteyin o şekilde kullanmayın bağlarlar.

Cevap veren herkese teşekkürler arkadaşlar. Muhtemelen yarın emniyette gitcem inşallah çöZerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar