- Konu Yazar
Arkadaşlar aynen yazdığım gibi, Sanırım Montumun cebınden düşürmek suretıyle kaybettım. Saat 16,00 gibi farkettim. Ama ne olduysa dün olduguna eminim. Evimin altını üstüne getırdım yok. hani yeni enduro motor aldıkya tadını cıkaracaz; çarşamba akşamı gece gece ne işim varsa ilçemizin içinde çam ormanı war gezdim tozdum düştüm kalktım. Sanırım orada düşürdüm. yok yok yok son 5-6 saattir ruhsat arıyorum yok. İşin ters yanı içinde Ehliyetim, kimliğim, AÖF Kimliğim vardı.
Şimdi arkadaşlar, ruhsat sahibi İstanbulda bir şirket. Bense Tokattayım. Kimlikler kolay. Yeni ruhsat işini nasıl yapabilirim. Kime sordumsa farklı anlattı iyice kafam karıştı. Alım satımı almayı düşünüyodum. Vekaletnameyle İstanbula gitmeden yapabılırımıyım. Ne yapmam gerekir. Yardımlarınızı beklıyorum.
r:
Tabi muhabbet geyık muhabbetı değıl kımse cevap yazmaz.
Şimdi arkadaşlar, ruhsat sahibi İstanbulda bir şirket. Bense Tokattayım. Kimlikler kolay. Yeni ruhsat işini nasıl yapabilirim. Kime sordumsa farklı anlattı iyice kafam karıştı. Alım satımı almayı düşünüyodum. Vekaletnameyle İstanbula gitmeden yapabılırımıyım. Ne yapmam gerekir. Yardımlarınızı beklıyorum.
Tabi muhabbet geyık muhabbetı değıl kımse cevap yazmaz.
Son düzenleme: