Ruhsat, ehliyet, kimlik kayboldu :(

Arkadaşlar aynen yazdığım gibi, Sanırım Montumun cebınden düşürmek suretıyle kaybettım. Saat 16,00 gibi farkettim. Ama ne olduysa dün olduguna eminim. Evimin altını üstüne getırdım yok. hani yeni enduro motor aldıkya tadını cıkaracaz; çarşamba akşamı gece gece ne işim varsa ilçemizin içinde çam ormanı war gezdim tozdum düştüm kalktım. Sanırım orada düşürdüm. yok yok yok son 5-6 saattir ruhsat arıyorum yok. İşin ters yanı içinde Ehliyetim, kimliğim, AÖF Kimliğim vardı.

Şimdi arkadaşlar, ruhsat sahibi İstanbulda bir şirket. Bense Tokattayım. Kimlikler kolay. Yeni ruhsat işini nasıl yapabilirim. Kime sordumsa farklı anlattı iyice kafam karıştı. Alım satımı almayı düşünüyodum. Vekaletnameyle İstanbula gitmeden yapabılırımıyım. Ne yapmam gerekir. Yardımlarınızı beklıyorum. :pr:

Tabi muhabbet geyık muhabbetı değıl kımse cevap yazmaz.

Son düzenleme:
Kardeş öncelikle geçmiş olsun şimdi sen kim ne derse sadece dinle çünki herkes farlı şeyler söylicek. Ruhsat kaybetme öyle herkesin başına gelen bir olay değil milyonda bir çıkacak bir olay onada sitede denk gelmen çok zor. sana tavsiyem emniyet trafik şube müdürlüğüne git tam olarak bilgiyi oradan al. Bilgiyi aldıktan sonra bizleride haberdar edersen seviniriz. Tekrar geçmiş olsun işallah fazla uraştırmazlar yada evin bi köşesindedir çıkar işallah.

kardeşim ruhsatı filan bi kenara bırak hemen karakola gidip kayıp bildirimi yap başına büyük bela alırsın sonra adına şirket vs. türden bişeyler yapıp adamın hayatını karatıyorlar:cat:

En yakın kolluk karakoluna gidip ; kayıp bildirimi yap.
Gerek dilekçe ile gerekse ifade vermek suretiyle hemen durumu bildir.
Daha sonra gerekli bilgiyi ; trafik şubeden öğrenirsin...

teşekkür ederim. Sitemkar olmak bazen işe yarıyor sanırım. :) Kayıp formu doldurmustum ama ruhsatım bana geldi. Bulundu çok felaket mutlu oldum. Teşekkürler arkadaşlar.

şanslısın iyi yırtmışsın yoksa bi ton devlet dairesinde uğraşıp durucaktın.Bi daki sefere bu kadar şanslı olamazsın birazdaha dikkat et :)

Her motorcu o nalet üçlü gurubu aynı yerde taşır ve hayatı boyunca bi kaç kez kaybeder.:) ucuz yırtmıssın.:)

voldemort' A LÜTFEN CEVAP YAZIN

BENİM NÜFÜS CÜZDANIM KAYBOLDU KARAKOLA GİTMEKTEN ÇEKİNİYORUM SEN KAYIP FORMU DOLDURMUŞSUN BEN NE YAPMALIYIM BİRAZ KONUYU AÇARMISIN

YARDIM:pr::pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım gçmiş olsun. aman erteleme.. gerekli işlemleri en kısa zamanda yap. hemen zayi (kayıp) ilanlarını gazeteye ver..

Allah fakire eşşegini kaybettirip sonra buldurup sevindirirmiş =) hep böyle şanslı oluruz inşallah..

kartal istanbulda motorsiklet ruhsatım kayboldu

34 crg 59 gri asya125 t arkadaslar bulan goren olursa forumda numaram 0536 662 10 62

ruhsatım kayboldu kartal istanbulda bulan goren olursa numaram 0536 662 10 62 --------34 crg 59 gri asya 125 t modelınde

Son düzenleme:
ruhsat işlemleri hakkında bir bilgim yok ama
kimlik için emniyetten çalındı kağıdını al gazeteye ilan ver ve bu ilanın aslı yada sanırım verdiğin dilekçenin aslıyla birde vergi müdürlüğüne gidiceksin
bu şekilde üstüne şirket vs vs açamazlar hiç bi şekilde herhangi bir şeyden dolayı kapına icra memuru gelemiyor çalıntı başvurusu yaptığında vergi müdürlüğünede..

ARKADAŞLAR AKLINIZDA BULUNSUN NÜFUS SURETİNİZ KAYBOLDUĞUNDA VERGİ ŞUBENİZE BELİRTMEYİDE UNUTMAYIN BAŞINIZA ÇALINTI OLAYINDAN SONRA BİRŞEY GELMEMESİ İÇİN ŞİRKET OLAYLARI ÇEK SENET VS OLAYLARI VE BUNLARIN İCRALARI İÇİN KAPINIZA GELEMİYORLAR O ZAMAN...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar