ruhsat devrini veremedim

:mrgreen: yahu ne kadar yaratıcı milletiz,herifin yapması gereken işlemi yaptırabilmek için neler düşünülüyo,kardeşimin scooter u sattıgımız yagız delikanlıda aynı haltı yedi 2 gün mühlet verdim baktım tınlamıyo 3 gün motorun üzerideyim,yüzde yüz tesiri olan cümleyi kuruyosun ( verlan şu anahtarı..s...git şimdi ) biraz kabaca bişey ama milletin işi yok seninlemi uraşıcak,yapmışız bi iyilik derdin nedir dangalak,demezlermi adama ,hiç uraşma birader git al altından,başını agrıtırlar sonra ...

aynı dert bnmde başımda bar :( bi astsubaya hiç tanımam nakit iyi bi paraya verdim motoru adam hafta içigelip satışı alacaktı bir yıl oldu :( :( telefonum bozuldu numarasını da kaybettim.vekalet ibırak hiç birşey yapmadık sadece ruhsatı anahtarı aldı gitti canıma tak etmek üzere vericem çalıntıyı :S kendime yakıştıramıyorum bende :( burdan çıkacak sonuca göre hareket edicem bende sen verirsen çalıntı bende vericem =) bekliyorum yorumları aslında en dogrusu çünkü bir kaza yaparlarsa Allah göstermesin bizim hayatımız kayar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar