Ruhsat Ceza Yardım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğer motoru trafik otoparka çektiyse zaten ruhsat sahibi olmadan yada noter satışını almadan çıkaramaz.bu durumda motoru sattığın kişi mecburen seni bulacaktır.

yok dedım ya altınoluk ufak yer motor suan 3sahıbe gecmıs 3.sahıbı dolasırken arkadaslar gormus zaten benım sattıgım cocuk hıc bır sey solemedı bana arkadaslar gormus aramıs

kardes senın o motoru acıl bulman lazım bırıne carpıp oldurseler senı ıcerı atarlar polise git durumu anlat motoru buldurmanı tavsıye ederim...cok guvenmedıgın hıc kımseye noter satısı yapmadan bır sey satmayın herkese ders olsun...

ilk paranı iste paranı aldıktan sonra da üstüne almasını sağla.baktın parayı vermiyo o zaman motoru bağlatacağını soyle eninde sonunda gelcektir sana.bi hafta once basımıza geldi.ordan biliyorum sonu muhtemelen bağlatmayla bitiyo:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilk paranı iste paranı aldıktan sonra da üstüne almasını sağla.baktın parayı vermiyo o zaman motoru bağlatacağını soyle eninde sonunda gelcektir sana.bi hafta once basımıza geldi.ordan biliyorum sonu muhtemelen bağlatmayla bitiyo:)

evet oyle bıtcek galıba

dogru haklısın ıstanbulda banada oyle oldu fakat bahsettıgımız yer koy gıbı bır yer altınoluk kucuk bı yaz kasabası oralarda o kanun ıslemez yakalanan kısı cezayı cebıne koyar bıner motoruna gıder oyuzden yasadım bılıyorum altınoluk jandarmasında tanıdıklarım var aradım konustum ceza yazılmıs cocuk gonderılmıs :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 AM ----------

tesekkurler ole yapacagım galıba :rendeer: eger anlasamassak

sen niye anlaşacaksın motor senin, senin yapacağın sadece onların ne yapması gerektiğini söylemek. ister yapsınlar ister yapmasınlar. baktın olmadı ödediğim ceza tutarına alırım motoru başkasına satarım de kesinlikle senin dediğine gelecekler, hiç polimiye girme.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 AM ----------

kardes senın o motoru acıl bulman lazım bırıne carpıp oldurseler senı ıcerı atarlar polise git durumu anlat motoru buldurmanı tavsıye ederim...cok guvenmedıgın hıc kımseye noter satısı yapmadan bır sey satmayın herkese ders olsun...

kesinlikle haklısın, arkadaşım doğru söylüyor hiç vakit kaybetme. motorun silahtan farkı yok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen niye anlaşacaksın motor senin, senin yapacağın sadece onların ne yapması gerektiğini söylemek. ister yapsınlar ister yapmasınlar. baktın olmadı ödediğim ceza tutarına alırım motoru başkasına satarım de kesinlikle senin dediğine gelecekler, hiç polimiye girme.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 AM ----------

kesinlikle haklısın, arkadaşım doğru söylüyor hiç vakit kaybetme. motorun silahtan farkı yok...

haklısınız fakat suan altınoluga gıtmem ımkansız arakdaslar vasıtasıyla hallledıcem olayı gıdınce el koyucam

Forumdan Uzaklaştırıldı

aynen buda ders oldu sımdı bugun arkadaslar vasıtasıyla durumu ınceletıcem olmadı motora el koyucam 15gun sonra ruhsatı ustune alınca gerı verıcem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar