ruhen uçaklarla arkadaşlık eden ama hoyrat ellerde yıpranmış yaşlı bir transalpin öyk

McA

Maaşallah! Hayırlı olsun yeni hali.. Kazasız belasız geziler dilerim..

Ayrıca anlatımınız da gayet güzel, tebrik ederim..

Moderatör
Sanat bu oLsa gerek.. SoyLenecek ba$ka hic bi$i yok bence.. TransaLp'in seni ve senin TransaLp'i uzmemen birLikte hayirLi ve keyifLi kazasiz beLasiz yoLcuLukLar gecirmen diLegiyLe :rendeer:

allah bir asfaltta kocatsın böyle aşk anlatılmaz yaşanır eline diline yüreğine sağlık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir çalışma sonucu iyi iş çıkarmışsınız.motosikletin son halini görme keyfi harika oluyor .bunu çok iyi anlıyorum çünkü bir dostum 92 mod klr250 alıpta üzerinde epey uğraşmıştı ve son haline şöyle bir baktığında mutluluğu gözlerinden anlaşılıyordu,bense önemsiz ufak tefek katkım olmasına rağmen(2.dereceden mutlu olma payı)bu bile bana yetmişti.Azminizden,ortaya çıkardığınız güzel tablodan ve bunu bizlerle paylaştınızdan dolayı teşekkür ediyorum.. tebrikler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika bir motor olmus. Oykusu de cok guzel. bbrr nin de dedigi gibi asalet onun kaninda var. mutlu birliktelikler dilerim.

Anlatım 1 numara ellerine sağlık...

Melih ustada 1 numara onunda ellerine sağlık.
TA ise bir hastalık geçmiş olsun süper..

Sanada , Motorunada , Ustayada maşallah arkadaşım ,

Yazını ciddi bir heyecan ile okudum , etkilenmedim desem yeri , kazasız belasız sürüşler dilerim motorunla , onada kendinede iyi bak :)

syg

SAVASXXL' Alıntı:
O Birrr Alplerin Transi Obir Mavi Gözlü şahan... Obirkiüç Transalp
Babacim Motor 10 Numara Olmuş Ciğeride Iyiyse 1 5 Sene Daha Gider Modeli Kaç Taş çatlasin 93 Gibi Görünüyor(hakaret Ettiysem Kizma) Transalp Olsun 3 Kuruş Fazla Olsun

doğrudur ....

bende öyle umuyorum 60' lı yaşlarda goldwing binene kadar ayrılmayalım diyorum:))) eyvellah teşekkür ettim.

kimin kardeşi, içindeki cüher dışına taşıyor.elini sürdüğün pırıldıyor.Allah kaza bela vermesin.)bide peçesiyle çekip koysan resmini arkadaşlar hepten bayılır.)
üye olmadığımdan senin nickname ile yazdım.(umarım kızmadın)

allah kazasız belasız seyirler nasip etsin nazar değmez inşallah benim motoruda büyütürsem seninki gibi uçakla yarışacam keyifli seyirler ne diyeyim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar