RTR200 Takır Tukur Ses Sorunu

ava

Arkadaşlar Bu Ses Bende 10bin km den sonra Çıktı Motorum 2024 Model Sesin Ön Fren Kaliperinden Veya Bloktan Geldiğini Düşünüyorum.
Birde Ön Fren Kaliperi Ufak Da Olsa Oynuyor Ondan mıdır acaba , Bir Fikri Olan Veya Aynı Sorunu Yaşayanlardan Ricam Yardım Edermisiniz.

Bu Sesin Aynısı

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Hocam ya bloktan ya kaliperden geliyorsa anlaması zor değil. Bloktan geliyorsa durduğu yerde de geliyor olması lazım orta sehpada kontrol edin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim egzoz kaynaklı benzer bir ses vardı bu arada.

ava

Hocam ya bloktan ya kaliperden geliyorsa anlaması zor değil. Bloktan geliyorsa durduğu yerde de geliyor olması lazım orta sehpada kontrol edin.

Benim egzoz kaynaklı benzer bir ses vardı bu arada.
Doğru Dedin Orta Sehpa'da O ses Gelmiyor Eklemeyi Unutmuşum.

Motosikleti
Ns200 15"
Kaliper böyle ses yapmaz, ön taraflarda gevşek bir parça varmı bakılması lazım. Radyatör varsa belki o bir miktar gevşemiş olup ses yapıyor olabilir.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Dua ediyorum ki motorun kroniğine denk gelmedik, bende de benzer bir ses var. Yüksek hızlarda devri sabitlerken "ara sıra" oluyor. Şehir içinde bir sorun var mı yoksa sadece yüksek hızlarda mı oluyor? Motorun ön farındaki kablo soketlerine de bakmanızı öneririm, oada takırdayan bir şeyler olabilir.

ava

Dua ediyorum ki motorun kroniğine denk gelmedik, bende de benzer bir ses var. Yüksek hızlarda devri sabitlerken "ara sıra" oluyor. Şehir içinde bir sorun var mı yoksa sadece yüksek hızlarda mı oluyor? Motorun ön farındaki kablo soketlerine de bakmanızı öneririm, oada takırdayan bir şeyler olabilir.
yüksek hız farketmiyor belli devirlerde oluyor en basitinden 3. vites 6 7 bin devirde geliyor , ve ön kablolara da bakacagım ama sanmıyorum o ses oldugundan

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
yüksek hız farketmiyor belli devirlerde oluyor en basitinden 3. vites 6 7 bin devirde geliyor , ve ön kablolara da bakacagım ama sanmıyorum o ses oldugundan
Babama sordum sesi, önceki sahibi keçeyi değiştirirsek sesi çözebileceğimizi söylemiş. Şu motoru tutan millerin etrafında sesi kesen bir parçamış, belki oradan geliyordur seninde.

ava

Babama sordum sesi, önceki sahibi keçeyi değiştirirsek sesi çözebileceğimizi söylemiş. Şu motoru tutan millerin etrafında sesi kesen bir parçamış, belki oradan geliyordur seninde.
ne keçesi sorabilir misin Pek Bilgim Yok Ustaya Da Aynı Şekil Söyleyeyim

Sorun ondan ise ekleme yapacagım

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Ne keçesi sorabilir misin? Pek bilgim yok, ustaya da aynı şekil söyleyeyim. Sorun ondan ise ekleme yapacağım.
Babam dükkandan şimdi ayrıldı, ustana "Milin oradaki keçe diye duydum." dersen sana yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Eski sahibi "Sesten rahatsız olmazsan bir sorun teşkil etmez." demişti. Senin motorunda durum farklı olabilir ama bakmakta bir fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar