RS200 Vites Göstergesi Takılır mı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motoru yeni aldım alışık olmadığım icinde tedirgin oluyorum acaba RS200 modeline sonradan vites gostergesi takilir mi ?

1-2 aya kalmadan vites göstergesine ihtiyacın kalmayacak dostum bence uğraşma :)

Ben de ilk 150-200 km tedirgin kullandım vites açısından. Şimdi 450-500 km'deyim. Rodajda olmasam devir göstergesine bile bakmayacağım. :) Uzun süredir araç kullanıcısıyım aynı zamanda ama. Onun da bir artısı vardır. Sen de kısa zamanda alışırsın, hiç uğraşma.

Kendi motorumdakini sökesim geliyor kullanırken. Dikkat dağınıklığından başka işe yaramıyor. N kısmı zaten tüm motorlarda var. Araba kullanırken vitese bakmak neyse motosiklette de odur.

Zamanla alışır gidersin trafiğin fazla olmadığı yerlerde sür hatta biraz alışınca göstergeyi kapat faydası olur

cxe

Ayni motosikleti kullaniyorum, inan ki 2 hafta icinde vites gostergesinin aslinda gereksiz oldugunu anlayacaksin

Hayır vitesi görsen nolur görmesen nolur anlamıyorum. Misal 3 te gidiyorsun baktın güç yetmiyor at vites 6 da zaten hızdan anlarsın onun dışında 3 de olsan ne değişir 4 olsan ne değişir.

Eğer motorda devir saati yoksa vites göstergesi mutlaka olması lazım. Devir saati varsa o zaman gerek yok. Şimdi motorun sesi zart zurt diyenler çıkacak, tamam oradanda hissedersin ama motorun sağlığı için gerekli bazı durumlarda gürültülü ortamda kalabalıkta sesten falan anlayamazsın.

Son düzenleme:
Eğer motorda devir saati yoksa vites göstergesi mutlaka olması lazım. Devir saati varsa o zaman gerek yok. Şimdi motorun sesi zart zurt diyenler çıkacak, tamam oradanda hissedersin ama motorun sağlığı için gerekli bazı durumlarda gürültülü ortamda kalabalıkta sesten falan anlayamazsın.

kocaman devir saati var ortada

Yav ne alakasi var motor suren adam gaz tepkisinden bile anlar kacinci viteste oldugunu. Cok gereksiz bisey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar