cbr 250 satılması çok çok daha kolay ve değer kaybın da daha az olur. Kalite olarak da 2 gömlek üstün.
Rs200 ün cbr250 den iyi olduğu sadece iki konu var: fiyatı ve abs'si. Geri kalan tüm konularda cbr250...
Bajaj 200 ns'yi sattım. Bu gün gidip cbr 250 aldım. Eşşeğe biniyormuşuz diyecek kadar fark var arada. Tek marş ile 160 km yol gittim CBR ile. Pulsarda gidon yükseltme vs eklemiş olmama rağmen benzer mesafelerde daha çok yoruluyordum. Satılma konusunda her ne kadar ikisi de satılabilir motorlar olsa da Honda'nın piyasasını 1 tık önde buluyorum. Bir diğer husus ise bakım maliyetleri. Garip gelecek ancak, pulsarın 10 bin bakımına 250 tl ödedim geçen hafta. Sonra motoru sattım. Motoru sattığım gün arkadaşın R25'i servise götürdük. 10 bin bakımı için 200 tl fiyat verdilerr: Hemde baydar verdi bu fiyatı. Ulan hani bajajın işletme maliyeti düşük olacaktı?
NS 200 kullanıcısı olarak geçenlerde bir arkadaş RS 200 getirdi, sarı renk. Uzaktan mükemmel gözüküyor fakat bi tur süreyim dedim üstüne binmemle inmem bir oldu. Çok kalitesiz, tamamen plastik hissiyatı veren bir motor. NS 200'de aynı malzeme var belki ama benim motor siyah renk oldugundan belli etmiyor olabilir. Bana çok kalitesiz geldi parça olarak.