sl200 kullanmadım ama ben olsam sl200 alırıdm oturuş pozisyonu vs ama hız bekleme o motordan
Zaten hız gibi bir derdim yok. Şehirler arası yolda 100-120 ile motoru yormadan gidebileyim yeter.sl200 kullanmadım ama ben olsam sl200 alırıdm oturuş pozisyonu vs ama hız bekleme o motordan
Selamlar. superlight 200 kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır. Arkadaşımla ortak aldık ve onun sevdiği tarz olduğu için onu aldık. Açıkçası sürmesi ve kullanması çok keyifli bir motor fakat beklentinizde çok yüksek olmasın. Sonuçta fiyat performans oranı ortada. Ama ilgi gösteriş o biçim.
100 120 o motor için fazla gibi geldi ama kullanmadım bilmiyorum tabi. diğer motoru kullandım onunla en fazla 10 km giderim o pozisyonda.
Sl ile 120 rahat gidemezsin. Slnin kullanıcı başlığında zaten bunun cevabı var. Rahat gidebileceğin hız 100 zorlarsan 110 120 taş çatlasa ki zorlarsan diyorum. Sabit seyir halinde olamazsın. Rs200 120 130 sabit gidebilirsin. Trde düşük cc cruiser 0 olarak satılan ve gücü de tatmin edici olan bir motosiklet yok. Eskiden vardı hyosung gv250 fakat artık hyosung trden çekildi hala temiz gv250 bulursun ama parçası oyu buyu sorun. Sadece tipi için sl alıcaksan hız beklentin olmamalı 90 100 uzun yolda giderim önemli olan keyfi diyosan alabilirsin. Diğer türlü yanaşma bile.