Rs200 mü superlight 200 mü

sl200 kullanmadım ama ben olsam sl200 alırıdm oturuş pozisyonu vs ama hız bekleme o motordan

Selamlar. superlight 200 kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır. Arkadaşımla ortak aldık ve onun sevdiği tarz olduğu için onu aldık. Açıkçası sürmesi ve kullanması çok keyifli bir motor fakat beklentinizde çok yüksek olmasın. Sonuçta fiyat performans oranı ortada. Ama ilgi gösteriş o biçim.

100 120 o motor için fazla gibi geldi ama kullanmadım bilmiyorum tabi. diğer motoru kullandım onunla en fazla 10 km giderim o pozisyonda.

Selamlar. superlight 200 kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır. Arkadaşımla ortak aldık ve onun sevdiği tarz olduğu için onu aldık. Açıkçası sürmesi ve kullanması çok keyifli bir motor fakat beklentinizde çok yüksek olmasın. Sonuçta fiyat performans oranı ortada. Ama ilgi gösteriş o biçim.

Evet çok ilgi çekici bir görüntüsü var. Hayırlı olsun motorunuz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------

100 120 o motor için fazla gibi geldi ama kullanmadım bilmiyorum tabi. diğer motoru kullandım onunla en fazla 10 km giderim o pozisyonda.

Diğer motor dediğiniz rs 200 mü? Selesi çok mu rahatsız?

Sl ile 120 rahat gidemezsin. Slnin kullanıcı başlığında zaten bunun cevabı var. Rahat gidebileceğin hız 100 zorlarsan 110 120 taş çatlasa ki zorlarsan diyorum. Sabit seyir halinde olamazsın. Rs200 120 130 sabit gidebilirsin. Trde düşük cc cruiser 0 olarak satılan ve gücü de tatmin edici olan bir motosiklet yok. Eskiden vardı hyosung gv250 fakat artık hyosung trden çekildi hala temiz gv250 bulursun ama parçası oyu buyu sorun. Sadece tipi için sl alıcaksan hız beklentin olmamalı 90 100 uzun yolda giderim önemli olan keyfi diyosan alabilirsin. Diğer türlü yanaşma bile.

Sl ile 120 rahat gidemezsin. Slnin kullanıcı başlığında zaten bunun cevabı var. Rahat gidebileceğin hız 100 zorlarsan 110 120 taş çatlasa ki zorlarsan diyorum. Sabit seyir halinde olamazsın. Rs200 120 130 sabit gidebilirsin. Trde düşük cc cruiser 0 olarak satılan ve gücü de tatmin edici olan bir motosiklet yok. Eskiden vardı hyosung gv250 fakat artık hyosung trden çekildi hala temiz gv250 bulursun ama parçası oyu buyu sorun. Sadece tipi için sl alıcaksan hız beklentin olmamalı 90 100 uzun yolda giderim önemli olan keyfi diyosan alabilirsin. Diğer türlü yanaşma bile.

Daelim daystar 250 de çok hoşuma gitmişti. Ama o da Türkiyeden çekilmiş. Türkiyede olsaydı daystar 250 yi almak isterdim. Bakalım iki yıla çok şey değişir. Teşekkür ederim.

RS200 ile Superlight 200'ün kıyasında Kuba'yı nereden tutsan elinde kalır. Ayrıca ikisi kıyaslanacak motor değil. Birisi elmaysa, diğeri tv ünitesi.

Küçümsemek için söylemiyorum da, RS200 karşında Superlight ne ki?
Birinde 80'lerin teknolojisi, birinde çok daha güncel bir teknoloji var her açıdan.
İster motor, ister şase, ister yürür ve frenleme olsun.
200cc CG motor hava soğutma, güç ve verimlilikte RS200 ile kıyas bile edilemez.
Birinde ABS var standart olarak diğerinde yok.
Kalite ve işçilikte zaten kıyas edilemez. Ha, Superlight çok güzel ve tarz duruyor, doğru. Ama ben CG motorlu cruiser'a kaç cc olursa olsun binmem. Gider Aquila ya da V2 motorlu Lifan RKS gibi çinli bir cruiser alırım, yine de CG almam, tarz için alınıyorsa bu motor, V2 motor olmalı kanaatindeyim.

Tek kıyas birisi cruiser birisi racing değil ancak spor bir motor, anca insanın tercihine göre olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar