Rs200 İçin Lastik Önerileriniz?

Merhaba RS200 için lastik araştırması yapıyorum. Kışın çok kullanacağımı düşünmüyorum. En azından genelde kuru havalar diyeyim. Araştırma yaparken bi yerde çok kişinin övdüğü lastikleri öteki yerde resmen gömüyorlar. Bi türlü emin olamadım. Rosso2 ye baktım anlas tournee sport baktım. Michelin pilot street baktım. Dediğim gibi bi yerde övülen diğer yerde gömüyor. Yeni bir sürücüyüm çok da anlamam o yüzden bilenlerden yardım alayım dedim. Varsa önerilerinizi yazabilir misiniz ?

Motosikleti
DUKE 250
hocam lastikle önerisi veya sorgusu ile ilgili yüzlerce belki binlerce konu var,
şimdi diyeceksinki herkez farklı konuşmuş, e bu konuyada yazan olsaydı aynı şeyleri burada da konuşulacaktı yine.
eski konulardan kullananların yorumlarını okuyup kendi kafanda birşeyler canlandırarak seçmen gerekiyor lastiği.

benim önerim:
paran varsa metzeler,
orta halliysen: michelin pilot power
paran yoksa mecbur mitas,anlas kardeşler.

Motosikleti
Tvs Jupi
Şu an Pilot Street ve ,Winter Grip2 yaz kış kullandım memnundum, hoşuna gideni al kullan, sonra başka al kendin dene.

Örnek;
https://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/197240-pulsar-200-ns-lastik-onerisi-2019-a.html

Teşekkürler cevaplar için. Dediğim gibi açılan bi konude övüyorlar bi konuda kötü diyorlar. O yüzden sorayım dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar