RS200 FAN KAPATMAMA SORUNU

Herkese öncelikle merhabalar. Geçen ay 2017 model bir RS200 satın aldım. Motorun yürürü mekaniği çok sağlamdı baktığımızda. Asıl olaylar noterden sonra eve geçerken başladı. Motor sabah çalışıp yaklaşık 3-4 km gittikten sonra fan açmaya başlıyor. Ve bu fan istersem 1 saat motoru rölantide çalışır vaziyette bekleteyim hiçbir şekilde kapanmıyor. Varacağım yerde kontağı kapatıyorum. 2-3 saat motor dinlendikten sonra marş basıyorum. İlk marşta fan çalışmıyor. Aynı şekilde 3-4 km sonra fan tekrar devreye giriyor ve ben kontağı kapatana kadar kapatmıyor. Bilgisi olan arkadaşlarımız yardımcı olur, fikirlerini belirtirse çok sevinirim.. :(

Motosikleti
Ns200 15"
Fanın bağlantılarına ve röleleri kontrol etmenizde fayda var, eğer hararet sensörü yüksek değer ölçüyorsa fanı çalıştırıyor olabilir. Yanlış bilmiyorsam Pulsarlar'da fan beyin komutu ile açılıyordu, hararet sensörünü kontrol edin, belki işe yarar mı bilmiyorum ama akünün kutup başını sökün 15-20 dakika bekleyin ardından geri takıp marşa basın beynin resetlenmeside işe yarayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar