rs 200

a1 ehliyeti boşveer diyip rs 200 almak istiyorum bayiyle anlaşırsam senet ile almak istiyorum.

neyse konumuz bu değil soru şudur artçılı sürüşte nasıldır? uzun yolu nasıldır? kronik sorunu varmıdır yoksa 2.el cbr 125 dahamı makbuldür(10 bin km boyunca ne yaptığı belirsiz olduğu için korkuyorum)

Artçılı sürüşte çok çok konfor beklemediğiniz sürece çokta konforsuz değildir.Uzun yolu gayet yerindedir uzun yol gayet güzel yapılır.Kronik sorunu biraz var ama motoru olduğu yerde yatıracak sorunları yok.2. el cbr 125 daha makbul değildir.

Cbr 125 in fiyatını bilmiyorum ama rs200 sadece fireni bile rs 200 u ondan çok daha üstün yapıyor

Hocam motoru yeni aldım kronik bi sorun yok diye biliyorum ve herhangi bi sorunada rastlamadım şu anda, bir önceki modellerde grenajlardan ses geliyormuş 2017 modellerde bu sorun kalkmış, uzun yol olarak rs cbr'dan daha iyi gider, abs en büyük artısı tabi ön tekerde var sadece. Bunların dışında artçı tutacağı hiç hoşuma gitmedi tutunurken güven vermıyor, ayna görüşü yetersiz değiştirilmeli, gidon fara bağlı değil bu hoşuma gitmedi yada Apache ye alıştığım için farklı geldi, oturuş pozisyonu dik ve güzel rahatsız edici değil, gidon dönüşü çap olarak az gibi geldi bana 100 km yapmadım daha o yüzden dikkatimi çekenler şimdilik bunlar, rodaj baya bi sıkıntılı geçecek gibi. Ben kredi çekip aldım önümüzdeki ay fiyatı 16000 olacak diye biliyorum o yüzden zam gelmeden almak istedim ve 12700 tl nakit verip aldım. Yakıt olarak sizi üzmez, kısacası uzun yol yapacağınızı düşünürsek pulsar alın derim motoru yormadan rahat bi şekilde 120-130 seyrinde yolculuk yapabilirsiniz..

a1 ehliyeti boşveer diyip rs 200 almak istiyorum bayiyle anlaşırsam senet ile almak istiyorum.

neyse konumuz bu değil soru şudur artçılı sürüşte nasıldır? uzun yolu nasıldır? kronik sorunu varmıdır yoksa 2.el cbr 125 dahamı makbuldür(10 bin km boyunca ne yaptığı belirsiz olduğu için korkuyorum)

a1 varsa cbr 125 daha mantıklıdır zira ceza yemek pek hoş bişiy değil onuda geçtim kanunları bu şekilde çiğneyerek başkalarının da çiğnemesine sebep oluyosunuz.

Geçen onumden geçerken gordum cbr 125 kucuk gozuktu gözüme. Artçısıda bır bayandı. Ben gıbı uzun boylu (1.84) kılolu (85) herıfe kucuk gelır korkusu bastı artçımda ben kadar boyu ve kılosu olan bırı.

Rs e sanayı ıcı tur atma ımkanım oldu 22 bınde motordan zarıltı geliyordu km korkum o yuzden ama boy konusunda rahattı ve abs cıdden cok guzeldi. 50 ıle kıtlemeye calıstıgımda kıtlemeden tık dıye durdu

Yanlışa tavsiye olmaz. Ehliyetinin izin verdiği hacimdeki motosikletlere bakmalısın. Sabır :cat:

1.86 boyunda 85 civarı kilolarda bir abim cbr 125 ile başladı almadan önce oda küçük kalır altımda diyordu aldıktan sonra hiç pişman olmadı 6 bin km kadar da kullandı ki aldığında 21 bin km deydi motor ve çok kısa sürede de sattı

1.86 boyunda 85 civarı kilolarda bir abim cbr 125 ile başladı almadan önce oda küçük kalır altımda diyordu aldıktan sonra hiç pişman olmadı 6 bin km kadar da kullandı ki aldığında 21 bin km deydi motor ve çok kısa sürede de sattı

Bir sebebi olmalı ama bu boy mevzusu kafaya cok takıyorum teşekkurler yorum ıcın pekı hıc artcı aldımı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar