Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla rs200 parasını hak eden bir motor.daha önce sürmemiş binmemiş adamlar yorum yapmasın.gidişi ekonomisi görüntüsü abs ile gayet iyi bir motor.tabiki japon motorlarına göre daha titiz olmanız gerekiyor orası bir gerçek.benimde şu an sattığım 17.000km deki pulsarımda hala aynı zincir kullanılıyor ama arkadaşımın zinciri 10.000 km de darma duman oldu.titiz olduğum ve motoruma baktığım için hiç bir sıkıntı çıkmadı.sadece forumda okuyup pulsarım stop etti yok böle etti vs yorumları okuyup fikri olanlar uzak dursun.tabi şuda bir gerçektir cbr r25 ninja250sl gibi motorlar rs200 ile alakası olmayan motorlar kalite işçilik yılların tecrübesi olarak.ns200 den r25 e geçince açıkcası baya bir şok yaşadım bu bir gerçek.sürdükçede kalitesini belli ediyor.ama ns200üm soğukta ekran resetlemesi dışında hiç bir sıkıntı çıkartmadı beni hiç üzmedi.bajaj da servis konusunda iyi ustanız varsa sizi üzmüyor çünkü çıkıcak sorunları ve problemleri usta biliyor daha rodaj bakımında tüm motoru tekrar elden geçirdi her noktasını cıvatasını somununu sıktı öyle çıkarttı beni servisten.ne terleme ne stop etme ile karşılaşmadım.hacı o zaman ne diye 0 motor alıyoruz bu kadar elden geçicekse dersenizde yukarıda belirttiğim gibi.