Royal Enfield Royal Enfield Classic Chrome

Y8vAl2.png

Teknik Özellikler

Motor Hacmi : 535 cc
Motor Tipi : Tek Silindir Hava Soğutmalı 4 Zamanlı
Max. Güç : 27.6PS/5250 rpm
Max. Tork : 41.3NM/4000 rpm
Sıkıştırma Oranı : 8.5:1
Yakıt Sistemi : EFI Elektronik Enjeksiyon
Fren : Ön Disk, Arka Kampana
Şanzıman : 5 İleri
Aktarma : Zincir

Ayrıntılı bilgi ve fiyatı için: www.royalenfieldmotosiklet.com

Ayrıntılı bilgi ve fiyatı için: www.royalenfieldmotosiklet.com

Bu firmanın, ticari anlamda birer deha olan yöneticilerine satışlar nasıl gidyor diye sormak istiyorum. Mutlaka çok iyi gidiyordur, ellerindeki tüm motorlar satılmıştır. Şimdi bu motorun Hindistan'daki satış fiyatlarıyla, bizim fiyatlarımızı bir kez daha hatırlayalım :

Bunlar Hindistan'daki fiyatlar :

Bunlar da bizdeki sahibinden.com ilanları :

Bu da oradaki en pahalı model olan Classic Chrome'un bizim paramızla değeri :

Bir örnek verirsem orada 162247 Rupi yani 6928 TL'ye satılan Bullet 500, bizde 8250 €'ya yani 26800 TL'ye satılıyor. Arada 20 bin TL fark var.

Şimdi kimse bana gelip de vergiden, serbest piyasadan falandan filandan söz etmesin. Bu durum için iki tanım vardır, birincisi açgözlülük (şark kurnazlığı), ikincisi de iş bilmezlik...

Umuyorum önümüzdeki sene Royal Enfield bunlardan distribütörlüğü alır veya bunlar batarlar da herkes rahat eder.

motor fuarları hep aynı firma ve modeller diye gitmezdin , bu sene bu marka için iştahım kabardı ve gittim 15000 tl ye kadar olsa , fuarda çekin karttan diyeceğim, kendimi o kadar hazırladım. Hevesim tam manası ile kursağımda kaldı,zengin abiler alsa keşke piyasası olsa diyeceğim ama zenginlerde kıt zeka değillerdir ki :)

Kimse kusura bakmasın da bunları bu fiyattan almak için salak olmak lazım. Bazıları sanırım hala internetin, teknolojinin olmadığı dönemlerde yaşadığımızı zannediyor. Herkes bu motorların dünyada kaça satıldığından haberdar. Ural için de bir arkadaş Rusya'da 17 bin TL diye yazmıştı, bizde ise 17 bin €. Biz maaşları Euro ile alıyoruz ya ondan herhalde...

Hindistan fiyatı Pulsar RS200 ile hemen hemen aynı akıllı fiyattan soksalar sürümden, servisten kazansalar bizlerde güzel, kaliteli, farklı, gönlümüzü, gözümüzü doyuran makinelere binebilsek!

Son düzenleme:
Hindistanda kaldım mayısta 1 hafta. Hakikaten etrafta royal enfield doluydu.

Bullet 500 modelini hint yapımı " SİNGHAM " filminde başrolde oynayan polis kullanıyordu. Çok sağlam ve şık görünüyordu ilgimi çekmişti. Hemen araştırıp baktığımda fiyatlarının cep yaktığını gördüm :cyclopsan

DKN

himalayan çok fena. direk 660 tenerenin şehire uyarlanmış versiyonu

royal-enfield-himalayan-simple-and-purpose-built_827x510_51463745870.jpg

Bir gelsin ona da 9000 € etiketi yapıştırırlar. AEA bunları inceledi, Youtube'dan izleyin.

F54

40 a çok temiz tenere alınır bu ne olduğu belirsiz motor a para verilmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar