Rossi'nin 2009 Mugello Kaskı

Super Moderator
Alışıldığı gibi Rossi Mugello'da şaşırtıcı, yeni bir kask dizaynıyla karşımıza çıktı. Kendi evi kabul edilen Mugello'daki yarışlarda artık neredeyse bir gelenek olan değişik desenli kasklardan bir yenisi cumartesi sabahı gerçekleştirilen serbest antrenman turlarında karşımıza çıktı.

Bu yılki Aldo Drudi imzalı AGV kask'ta Rossi'nin kaskı tutan eldivenli elleri ön plandayken, arkada da Doktor'un 2 bulldogu Cesare ve Cecilia yine kafaları elleri arasında yer alıyorlar.

MotoGP kariyerinde ilk defa Mugello Grand Prix'sine ilk çizgi dışında başlayacak olan Doktor'un bu umutsuz görünen kaskı umarım Pazar günkü yarış sonrasındaki durumunu da ifade etmiyordur.

Ekli dosyalar

• rossihelmet.jpg
    rossihelmet.jpg
    86.5 KB · Görüntüleme: 11,126
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ben ne yaptım der gibi olmuş. :) Bakalım yarışda nelere yapacak.

pa595389.jpg

Super Moderator
Da Paura için Mugello'daki Casanova ve Savelli virajlarını düşününce Rossi'nin yüzüne yerleşen ifadeden esinlenildiğine dair bir savunmaları var:p Muhtemelen bu kask için de hafifletici bir sebep çıkacaktır ama, yağmur şu anki şekliyle devam ederse kask olmadan da aynı eldivenleri aynı şekilde görebilme ihtimalimiz güçlenecek gibi...

bugünkü yarış harikaydı ama.geçen geçene.damalı bayrağa kadar kimin kazanacağı bellideğildi...

bence arkasındakilere "Eyvah ben halt ettimde bu ondeki deli ile aynı yarısta bulundum" dedirtmek icin yapmıstır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar