ROSSİ vs HAYDEN

12 Puan fark sizce şampiyon kim olur sezonun bitmesine çok az kaldı . Hayden hayal kırıklığı yarattı ama şampiyon olabilecek mi . Pedrosa kovalıyor peki o ne yapabilecek . Yoksa Rossi şampiyon olup efsane olduğunu mu gösterecek ( Kendisi zaten efsane :cherry: ) düşünceleriniz ? ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doctor inşl bu senede şampiyon! eger ki motoru ona bu sene sorun çıkarmasaydı şimdiden ilan etmişti şampiyonluğu geçen seneki gibi;ama motor yüzünden bazı yarışlarda finish bile göremedi hatta bunun üzerine yamaha mühendislerine eski şasiyi kullanalım dedi doğal olarak bu teklif reddedildi pedrosayı geçeceksin rossiye rakip olamaz hayden içinde sence resimde kim önde?

rossi şampıyon olamazsa bunun tek nedeni yamahadır!! motosikleti sürekli sorun çıkartıyo.. düşünün adam şampiyon olcak tam bitiş çizgisini görüyor bir bakmışsın motor arıza yapımış. rossi deli olurdu herhalde zuhahaha:queen: :queen:

ROSSİ bnce repsol e cok yakısır...bnce geri donmeli :cat:

rossi şampıyon olamazsa bunun tek nedeni yamahadır!! motosikleti sürekli sorun çıkartıyo.. düşünün adam şampiyon olcak tam bitiş çizgisini görüyor bir bakmışsın motor arıza yapımış. rossi deli olurdu herhalde zuhahaha:queen: :queen:

Yamahada olmadı şimdiye dek ama Hondada oldu
Geçen sezon gp tam olarak aklımda değil yarışseverler bilirler ama . Rossi ve Gibernau yarış sonuna kadar yarıştılar bitime 100 metre kala gibernau öndeyken motor stop etti .

Olay bu değil bundan sonrasıydı öyle söylentiler dolaşıyordu ki etrafta . Hondanın benzini bitti diyorlardı :mrgreen: . Ama daha sonra Honda mekanik arıza olduğunu açıkladı. Su sızdırmak istemiyorlar anlaşılan. Düşünsenize Hondanın yarış sonuna benzini kalmadı. Ben düşünemiyorum sadece gülüyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar