Rossi Ducati GP12'yi Mugello'da test etti

Valentino Rossi, Çarşamba günü Mugello pistinde Ducati'nin 2012 motosikleti ile testlere çıktı.
Güneşli bir havada Salı günü başlayan testlerde Nicky Hayden, Ducati'nin 2012 motosikleti ile dün 83 tur tamamlamıştı.

Test motosikletçisi Franco Battaini de hem 2011, hem de 2012 motosikletleri ile piste çıkmıştı.

Çarşamba günü GP12'yi ilk kez test etme şansını bulan Rossi, 'Bu olumlu bir testti. Bazı şeyleri denedik. Genel olarak iyi hissediyor. Motordan zaten memnundum, şimdi motosikletin geri kalanında da ilerlemeler yapıyoruz.' yorumunu yaptı.

'Doğal olarak tam olarak performansımızı görmemiz için diğer takımların da 2012 motosikletlerini test etmeleri lazım. Ama şu anda memnun kaldığımı söyleyebilirim. Mugello'da piste çıkmak her zaman keyiflidir. Ayrıca hava şartları da kusursuzdu. 80 tur boyunca oldukça keyif aldım.'

'Piste yeni eklenen ana tribün çok hoş. Umarım yarışta seyircilerle dolup taşar.'

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• valentino-rossi-ducati-gp12-tests.jpg
    valentino-rossi-ducati-gp12-tests.jpg
    26.3 KB · Görüntüleme: 10,613
Testlerin bir bitemedi be Doctor. Desene ''Bu sene şampiyon olamayacağım'' diye. Suçu hemen motosiklete atıyor. :p

GKN

Takip ediyorum gp yi, adamın motoru bariz yavaş.. Bu şekilde podyum görmesi bile mucize..

Mersin İl Temsilcisi
ROSSİNİN TESTER'I ÇIKMIŞ :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 ----------

Takip ediyorum gp yi, adamın motoru bariz yavaş.. Bu şekilde podyum görmesi bile mucize..

HOŞGELMİŞSİN PAŞAM, BİTTİ Mİ ASKERLİK ????????? :wiinkk::rendeer::rendeer::rendeer:

önceden ducatiler hondaya düzlükte aman vermezdi şimdi durum tam tersi honda uzayıp gidiyo

ama rossi ducatisiyle kan bagını kurdu ,pekiştirsin yine esicek

Oh canima deysin beter olsun, oldum olasi sevmedim cirkef cuceyi:cherry:

9 kez GP şampiyonu olmuş birisinin bulunduğu durum itibari ile ağzından çıkan sözler herkese örnek olacak nitelikte bence. Podyum bile göremeden sezonu bitirse "motordan memnunum, geliştiriyoruz, daha iyi olacaz..." felan diyebiliyor. Başkaları olsa yok sakatım yok motor kötü, takım ile uyuşamıyoruz diye kendini kurtarmaya çalışırdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar