Rossi, Donington gittiği için üzgün

Şampiyona lideri Valentino Rossi, Donington Park'ın gelecek sene takvimde olmayacağı için üzgün olduğunu, pistin MotoGP için uygun bir yer olduğunu söyledi.

Donington Park seneye MotoGP yarışını kaybederek F1 yarışına ev sahipliği yapacak. Silverstone ise tam tersi bir şekilde F1 takviminden çıkarak MotoGP takvimine girecek. Rossi, Donington Park'ı sevdiğini dile getirdi;

"Bu sene burada son kez yarışacak olmamız kötü. Çünkü burada motor kullanmak her zaman büyük bir zevk ve burası MotoGP için çok uygun bir yer."

Rossi, MotoGP'nin en iyi serisinde ilk zaferini 2000'de burada kazanmıştı. Ardından beş sene boyunca dört İngiltere GP zaferi daha almıştı;

"Bu pistte hatıralarım var. 500cc'de ilk galibiyetimi burada almıştım. Burada Loris (Capirossi) ve Marco (Melandri) ile harika yarışlarımı hatırlıyorum, 2006'da son tur gibi."

Rossi'nin takım arkadaşı Jorge Lorenzo da bu pisti özleyeceğini belirtti.

Kaynak:Türkiye F1

Ekli dosyalar

• 400x225-motogp-rossi_katar_.jpg
    400x225-motogp-rossi_katar_.jpg
    11.8 KB · Görüntüleme: 2,788
Super Moderator
Donington devrinin kapanmasıyla birlikte, Rossi'nin şu yaratık pozunun da kullanımı sona erer artık umarım...::blusssh:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valentino Rossi hakkında söyliyceklerim şöyle, öncelikle çok yetenekli ve tecrübeli inanılmaz bi kabiliyeti var 1. olmayı gerçekten hakkını vererek hak ediyo , ama:) burada bi gercekte var oda rakipleri ona nazaran çoook zayıf kalıyolar, yarışları takib ederken şunu hissediyorum 3. ligten bi takımın ingiltere liginden Manchester United la mücadelesi ve bariz sonucun ortaya cıkması gibi oluyo sanırım 1 hafta önceki yarışta yani ufak bi yagmurla baslıyan yarışta dogal olarak düşenler oldu rossi de düştü baya geri sıralardan 9. sıraya kadar düştü galiba tekrar yarışı 6 veya 5 gibi bi yerde bitirdi adam , sonuçta rossi :) ama rakipler dişsiz şahsi düşüncem . ah onun takım arkadaşı olsaydııımmm :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar