Rookie

Arkadaslar herkese merhaba, araniza simdilik forumla snirli sekilde katiliyorum yaza A2 ehliyetimi alip kursa baslicam ,hayirlisiyla arabayi da satip söle baslangic icin beni kesicek bi motor alabilirsem cok daha aktif bi üye olcagima eminim =)
Adim Gürcan 24 yasindayim ve tecrübeli abi ablalarimdan fikirlerini benimle paylasmalarini diliyorum =)

Herkese Saygilar

szr

Gürcan hoşgeldin; inşallah en yakında a2 ehliyetini de alıp , gönlündeki motosikletede kavuşursun ; forumda kalıcı ve katılımcı olman dileği ile:)

Hoşgeldin Gürcan.Kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle:cat:

Aramıza;

[PANKART]:rendeer:Hoşgeldin @Grcnsvr( Gürcan) :rendeer:
muratgergerli[/PANKART]

Aramıza;

[PANKART]:rendeer:Hoşgeldin @Grcnsvr( Gürcan) :rendeer:
muratgergerli[/PANKART]

aa süpermis :cat:

hepinize ilginizden dolayi cok tesekkür ediyorum kendimi ufaktan motor camiasina girmis hissediyorum :)

benim bi sorum olcakti eminim bilen vardir , bu cumartesi taksime gittim ve arkadaslar cekmis kenara muabet fln ediolardi ,mekandan ciktigimda hala ordalardi (2-3 saat ) yani bunun özel bi sebebi mi var yoksa motorun muabeti bumudur :silent:

aa süpermis :cat:

hepinize ilginizden dolayi cok tesekkür ediyorum kendimi ufaktan motor camiasina girmis hissediyorum :)

benim bi sorum olcakti eminim bilen vardir , bu cumartesi taksime gittim ve arkadaslar cekmis kenara muabet fln ediolardi ,mekandan ciktigimda hala ordalardi (2-3 saat ) yani bunun özel bi sebebi mi var yoksa motorun muabeti bumudur :silent:

Sende motosiklet virüsü kapmaya başlamışsın işte..:queen: :queen:

Bizim muhabbetlerimiz zamanı durdurur, okadar yani...:p
tekrar hoşgeldin paşam...:rendeer:

yalniz hocam cok güzel söledin , bizim muabetlerimiz zamani durdurur diye :) bitek motora olan tutkundaki zamani tutamiyorsun cnk git gide büyüyen bi duygu ;) ah ulen ah bende istiorum :D

[PANKART]İtinayla kopya çekilirr.Hoşgeldin Grcnsvr[/PANKART] :queen:

bahh bahh bahhh...:mrgreen:

Bide Öğretmen olacan.. ::belge:: :p

Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...:rendeer:

yalniz hocam cok güzel söledin , bizim muabetlerimiz zamani durdurur diye :) bitek motora olan tutkundaki zamani tutamiyorsun cnk git gide büyüyen bi duygu ;) ah ulen ah bende istiorum :D

Ahhaaa...Senin ilacın yukarıdaki mesaj sahibinde..Gelişim İbo kardeşim..

Yanına bir uğra sana o ilaçtan versin..Yanlız tok karnına atacan ilacı benden
söylemesi..:p

İlacın ismi A2 ehliyet diye geçiyor..:)

Son düzenleme:
iyi geceler millet :) güzel bi baslangic oldu benim icin :) tekrar tesekkürler

Bizden de sana teşekkürler Gürcan..Hemde kucak dolusu.

Yakala şimdi..:rendeer: :rendeer:

Hoş Geldin Aramıza..kalıcı Ve Katılımcı Olman Dileğiyle..en Kısa Zamanda Ehliyetine Kavuşup Istediğin Motoru Alırsın Inş..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar