romanya transfagaraşan transalpina turu

Belki konu dışı ama Hamzabeyli sınır kapısından çıktıktan sonra Romanya için kalabalık sakin olmayan duruklama noktası nereyi önerirsiniz. Ben Cincu diye bir yer buldum kamp atmak için ama biraz daha kasıp Kaloşvar mı ne öyle bir yer var orası mı daha iyi yada sınır kapasından itibaren en fazla 600KM alan içinde önerebileceğiniz başka bir yer varmı romanya da

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
ne güzel hayatlar gerçekten imreniyorum. ama ailevi nedenlerden dolayı (eşimden izin çıkmadığından) böyle planlar yapamayacağım sanırım keşke yapabilsem gerçekten çok zevkli duruyor.
Kazasız belasız sürüşler dilerim benim yerimeden gezin

Belki konu dışı ama Hamzabeyli sınır kapısından çıktıktan sonra Romanya için kalabalık sakin olmayan duruklama noktası nereyi önerirsiniz. Ben Cincu diye bir yer buldum kamp atmak için ama biraz daha kasıp Kaloşvar mı ne öyle bir yer var orası mı daha iyi yada sınır kapasından itibaren en fazla 600KM alan içinde önerebileceğiniz başka bir yer varmı romanya da
Neden böyle bir plan yaptınız, TR çıkıştan sonra dediğiniz bölgeye gidene kadar görülecek bir sürü yer var? Ayrıca Hamzabeyli yerine Dereköyden çıkıp Burgaz > Şumnu > Razgrat > Rusçuk üzerinden giderseniz yol daha keyifli.

Kamp yeri için tavsiye veremem ama hemen hemen her belde'de uygun fiyatlı yerel pansiyonlar var, birçoğuda airbnb, booking.com vesaire yerlerde mevcut değiller. Haritalardan bakıp iletişime geçmek gerekiyor.

Neden böyle bir plan yaptınız, TR çıkıştan sonra dediğiniz bölgeye gidene kadar görülecek bir sürü yer var? Ayrıca Hamzabeyli yerine Dereköyden çıkıp Burgaz > Şumnu > Razgrat > Rusçuk üzerinden giderseniz yol daha keyifli.

Kamp yeri için tavsiye veremem ama hemen hemen her belde'de uygun fiyatlı yerel pansiyonlar var, birçoğuda airbnb, booking.com vesaire yerlerde mevcut değiller. Haritalardan bakıp iletişime geçmek gerekiyor.
Polonya'ya kadar balkan coğrafyasında merak ettiğim ve görmek istediğim bir yer yok. Aksine tabir yerindeyse bir an önce oraları geçmek istiyorum. Günde 500 km den fazla da yapmak istemiyorum bu nedenle Cincu ve Kösice'yi gözüme kestirdim. Amana yinede özellikle kamp için imkanı fazla insanı az güvenli yer tavsiyelerine açığım.

arkadaşlar sonunda kararımı verip uzun yol için başımı en az agrıtabılecek motoru secmış bulunmaktayım. pulsar ns 200 ile yola cıkacagım. tekirdağ-transfagaraşan-almanya rotamı su anda kaba taslak oluşturmuş durumdayım. yola cıkarken yurtdısı için neler önerirsiniz her turlu öneriye acıgım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://photos.app.goo.gl/1ADbXWJD3sBUXSBW6 motorumun fotoları bunlar buraya nasıl foto yuklenır bilmiyorum

Ya 150 cc lik Regal Raptor ile 2 defa Balkan turu yaptim, heybe canta,arkada topcase,artci oturaginda sirt cantasi 100-110 km ortalama hiz yaparak bütün balkanlari gezdim, neden perisan olacak , 1 günde 880 km yol yaptim, ve 2017 yilinda 72 yasindaydim simdi 80 lik oldum ama hala motora biniyorum (SYM Fiddle3 125
Sayın üstadım maşallah size. Konu başlığı sahibi arkadaşın aklındaki şüphe bende de vardı. Ama mesajınız çok moral verdi. Teşekkürler.

arkadaşlar sanırım 2000 km yol yapacam motorum 3.5 lt yakıyor. ortalama 1.5 euro benzin desek 70 lt benzın yakarım bu da yaklasık 100 euro benzin parası demek. yemek olayını marketlerden falan ekmek arasıyla hallederım diye dusunuyorum. sonucta antebe lezzetler dıyarına gitmiyorum. kalacak yer baktıgımda 3 yıldızlı yerler yaklasık 70 euro civarında gecelik. bu sebeple hiç kalmaya para vermek istemıyorum. çadırımı falan alıp öyle gitmek daha mantıklı. ancak şöyle bi durum var romanyada gece vakti nerelerde çadır kurulur ki? elin memleketınde gece ormanda yatmak basıma neler getırır

Motosikleti
Forza 250
İtalya olsa kur gitsin diyeceğimde romanya’da dağın başında ormanın içinde sıkıntı çıkmasın?İlla ki bi benzinlik vs vardır en kötü konuşup onun sağına soluna arkasına atarsında dağın başındaki benzinliklede korku filmi mekanı gibi oluyor 🤣🤣

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
arkadaşlar sanırım 2000 km yol yapacam motorum 3.5 lt yakıyor. ortalama 1.5 euro benzin desek 70 lt benzın yakarım bu da yaklasık 100 euro benzin parası demek. yemek olayını marketlerden falan ekmek arasıyla hallederım diye dusunuyorum. sonucta antebe lezzetler dıyarına gitmiyorum. kalacak yer baktıgımda 3 yıldızlı yerler yaklasık 70 euro civarında gecelik. bu sebeple hiç kalmaya para vermek istemıyorum. çadırımı falan alıp öyle gitmek daha mantıklı. ancak şöyle bi durum var romanyada gece vakti nerelerde çadır kurulur ki? elin memleketınde gece ormanda yatmak basıma neler getırır
İsmet abinin videolarını izle. O da benzin istasyonu yanı gibi yerlerde çadır kurarak başkan turu yapmıştı.

yemek işi de Yunanistan'da lidl marketten peynir ekmek domates falan alıp kamp yerinde kahvaltı falan yapmıştık, lidl ve aldi marketleri ucuz ve bizdekilere göre kaliteli şeyler var. Yunanistan'a geçince kahvaltı ve öğle yemeklerini bu şekilde geçiştirip akşamları bir tavernada sofra donatmak daha işime geliyor benim de.

Romanyanın ayıları meşhur dikkatli olun :)

Şaka maka 8 aydır romanyadayım, kısmetse temmuz sonu gibi ben de oraları görüp macar a kadar uzamak istiyorum. Paranın gözü kör olsun 😂

Romanyanın ayıları meşhur dikkatli olun :)

Şaka maka 8 aydır romanyadayım, kısmetse temmuz sonu gibi ben de oraları görüp macar a kadar uzamak istiyorum. Paranın gözü kör olsun 😂
hocam kalacak yer önerir misin cidden konaklamaya para vermek istemıyorum. çadırda kalacam ama nerde kalınır hiç bilmiyorum. durup dururken tecavuze ugramayalım oralarda?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İsmet abinin videolarını izle. O da benzin istasyonu yanı gibi yerlerde çadır kurarak başkan turu yapmıştı.

yemek işi de Yunanistan'da lidl marketten peynir ekmek domates falan alıp kamp yerinde kahvaltı falan yapmıştık, lidl ve aldi marketleri ucuz ve bizdekilere göre kaliteli şeyler var. Yunanistan'a geçince kahvaltı ve öğle yemeklerini bu şekilde geçiştirip akşamları bir tavernada sofra donatmak daha işime geliyor benim de.
evet bu benim de aklımda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar