Romanya Başbakanı Harley Davidson'uyla kaza yaptı.

http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=266505

01tariceanu%20pe%20moto_reuters.jpg

Romanya başbakanı Tariceanu bu akşam Bükreş yakınlarında, kullandığı kendisine ait olan Harley Davidson motorsikletiyle aşırı hız nedeniyle karşı şeride geçerek bir Ford Mondeo'ya çarpıyor.

Mondeo'nu durumu:

ford.jpg

Haberde bu motorsikletlerin 400 kg kadar ağırlığı olduğundan bahsediliyor. Başbakanın derhal hastaneye kaldırıldığı, ama durumuyla ilgili bilgi verilmediği belirtiliyor. Ayrıca başbakan korumalarının motorsikleti derhal kaza yerinden alarak götürmeleri nedeniyle, olay yerine gelen trafik polisleri, kaza yerinde çarpılan Ford otomobil dışında birşey kalmadığından delil toplayamıyorlar.

Temiz iş...Ne güzel yaw...Sen insanların hayatını tehlikeye at...Birde suçlu durumda ol...Sonra korumaların gelsin toplasinlar aleti ve tüm delilleri sıyır aradan...Çok iyi valla...:silent:

johny' Alıntı:
Temiz iş...Ne güzel yaw...Sen insanların hayatını tehlikeye at...Birde suçlu durumda ol...Sonra korumaların gelsin toplasinlar aleti ve tüm delilleri sıyır aradan...Çok iyi valla...:silent:
Yinede geçmiş olsun. Koskoca Başbakan bazı ayrıcalıklarının olması lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zeda3000' Alıntı:
Kesin calintidir , romanyadaki %90 arabalarin calinti oldugu gibi.
Ne çalıntıdır. Kazadan sonra apar topar kaza mahallinden kaçırılan Harley-Davidson mı? Yoksa -habere göre- zavallı Ford Mondeo mu?

İHTİYAR' Alıntı:
Haberi aradım bulamadım.siz nereden öğrendiniz?

Başlıktaki linki yeni farkettim.
şimdi bunu buldum.
http://www.anadoluajansi.com.tr/#1160656

Haberi önce EutelsatW2 (16 ̊) uydusundaki National 24 adlı kanalda izledim. Sonra da yukarıda linkini verdiğim Evenimentul Zilei gazetesinin sitesine baktık ve ilk sayfada gördük.

Son haberlere göre başbakanın dizi sakatlanmış ve bacağı alçıya alınmış. Valla bence adamcağız ucuz atlatmış.

Saygı ve sevgiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar