Romantik Motorcuya Mekan tavsiyesi

Arkadaşlar istanbulda anadolu yakasında motor ile artcili gidilebilecek, şöyle yol kenarında veya sessiz kafa dinlemelik bi mekanda mola verebileceğim, mümkünse söyle gün batımlı felan bi güzergah varmı bildiğiniz.
Romantizmin dibine vurmayı düşünüyorum, tabiki tek amaç bu değil.Ayni zamanda hatuna motosiklet sevgisini ve kültürünü aşılayıp, camiaya +1 yapmak birinci misyonum :bounce:

Tavsiye verip bide maptan nokta atışı yapan olursa baş tacı ederim.

Anadolu Kavagi Yoros kalesi. Gun batimıni izlemek icin cok iyi bir yerdir. Mekanda bir kac tane cafe var. Sahile inerseniz denize sıfır balik lokantalarin manzarasi da harikadir.
O kadar uzaga gidemem dersen Cengelköy Cinaralti veya Kavacik Guzelcehisar Cafe de cok saglam mekanlardir manzara konusunda.

Son düzenleme:
Yukaridaki arkadasin dedigi gibi kesinlikle anadolu kavağı derim. Istanbuldayken esimle en cok gittigimiz yerlerdendir Anadolu kavagi ve rivadaki riva vira :D

Bende eşimle gideyim bari (mahsustan yazdım yeri unutmayayım diye )

harem sahilden beylerbeyine kadar olan yol. özellikle harem otogarının oradan manzaramuhteşemdir hem de yol üstü. feribotun manzarası da bence istanbulun en güzel manzarası.

Yine de semeri fazla gevşetmeyin böbrekten olmayın malumunuz ülke de yaşamak tesadüf

Anadolu Kavagi Yoros kalesi. Gun batimıni izlemek icin cok iyi bir yerdir. Mekanda bir kac tane cafe var. Sahile inerseniz denize sıfır balik lokantalarin manzarasi da harikadir.
O kadar uzaga gidemem dersen Cengelköy Cinaralti veya Kavacik Guzelcehisar Cafe de cok saglam mekanlardir manzara konusunda.

Hocam eyvallah, daha öncesinde anadolu kavağı diyen olmuştu, burdada bi iki kişi böyle diyince karar kıldım, hem bi iki yamyam daha konuya sotelendi sevaba girdik :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

Yine de semeri fazla gevşetmeyin böbrekten olmayın malumunuz ülke de yaşamak tesadüf

Yok şimdi hatun varken apaçilik yapamam, ben ona siper olurum rüzgar değdirmem :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

harem sahilden beylerbeyine kadar olan yol. özellikle harem otogarının oradan manzaramuhteşemdir hem de yol üstü. feribotun manzarası da bence istanbulun en güzel manzarası.

Hocam orası şimdi selamsız çocuğu dolu olur :mrgreen:
Kafa dinlemelik yer lazım, haremin orası ana baba günü, bide hafta sonu abov.

Simdi sen bu soguk aralik ayinda, hanim kardesimizi motorla Anadolu Kavagina gotur, eger o bu seyahetten memnun kalir ve sevdim ben bu motor isini derse kacirma bu kizi derim ben😀

Simdi sen bu soguk aralik ayinda, hanim kardesimizi motorla Anadolu Kavagina gotur, eger o bu seyahetten memnun kalir ve sevdim ben bu motor isini derse kacirma bu kizi derim ben

Hocam salı günü gidicez ölmez sağ kalırsak, unutmayın yazicam buraya sonucu :)

adam sessiz sakin bi yer diyor,
Anadolu kavağı yoros moros diyorsunuz...
Ya arkadaş,
Git Ağva ya,orman yolundan,bir sürü yer var orda.
istediğin kadar sessiz sakin.

adam sessiz sakin bi yer diyor,
Anadolu kavağı yoros moros diyorsunuz...
Ya arkadaş,
Git Ağva ya,orman yolundan,bir sürü yer var orda.
istediğin kadar sessiz sakin.

Şimdi aklımı karıştırdın bak :sunny:
Sessiz sakin derken Allah kulu olmasın ıssız ormanlar değil tabi :mrgreen:
Hani böyle manzarası güzel olsun gerekirse motor üzerine oturupta sohbeti yürütürüm ben, romantizm hat safhada biriyimdir övünmek gibi olmasın, bana orta yollu bi manzara ortam söyleyin yeter, gerisi bende :bounce:

Usta gün batımını falan bilmem ama sessiz sakin ve çalan şarkılarla romantizmi yakalayabileceğin, ev sıcaklığında, mükemmel çayıyla bir çay molası tarzı oturup sevdiceğinle evde otururmuşcasına vakit geçirebileceğin bir mekan var Kadıköy'de. Tabelası bile yoktur mekanın senelerdir sadece bilen gider ve genellikle boş olur. Tatlı mekandır adı da Yeşil Ev zaten adı gibi bildiğin ev yani. Tarçınlı çayı da çok güzeldir. İster arka bahçesinde ister içerde oturursunuz ve koltuklarıda evdeki koltuklardan farksız yani. Aklında bulunsun diye şey ettim. ;)

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Usta gün batımını falan bilmem ama sessiz sakin ve çalan şarkılarla romantizmi yakalayabileceğin, ev sıcaklığında, mükemmel çayıyla bir çay molası tarzı oturup sevdiceğinle evde otururmuşcasına vakit geçirebileceğin bir mekan var Kadıköy'de. Tabelası bile yoktur mekanın senelerdir sadece bilen gider ve genellikle boş olur. Tatlı mekandır adı da Yeşil Ev zaten adı gibi bildiğin ev yani. Tarçınlı çayı da çok güzeldir. İster arka bahçesinde ister içerde oturursunuz ve koltuklarıda evdeki koltuklardan farksız yani. Aklında bulunsun diye şey ettim. ;)

Bahsettigin mekana, canım sıkıldıkça yanlız başıma gider 1 kahve içer kalkarım ama en son 1 ay önce felan gittim ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

Salı günü yağmur var. Motordan, hayattan soğutmayın.
Hafta sonuna kadar da hava oldukça soğuk.

Kaynaklar:
https://www.meteoblue.com/en/weather/forecast/week/istanbul_turkey_745044

Gördüğünüz gibi ülkemizde romantik olmak mümkün değil, ertelenecek sanirim sağlık olsun.

Nerde la bu mekan çok merak ettim gidicem???
Konuyu takipteyim 😁😁😁

169ey43.jpg

Manzara da baya romantikmiş :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar