rolantideki dengesizlik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarin video da ekleyecek motor calisma sesi rolanti dedigimiz saat gibi degil duzelsin

pcx 125 bu 150 ama bu cok felet yakiyor dostlar oyle boyle degil, sym hd2 de kullandimo200 cc idi onun gibi yakiyor 70 km olmadan bile 20 tl gidiyor piskolojikmi anlamadim kadikoye git gel 10 dan fazla godiyor

enjeksiyou motor sabahtan videoeklerim bana fazla gibi geldi sifir oldugu icin dedim 1000-1500 olsun simdi kafama takiliyor

Motosikletin yakışı fazla olduğundan değil de benzin fiyatları katlanarak arttığından da öyle hissetmiş olabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
https://youtu.be/I7HoAYvJ-nc

arkadaslar kaydettim dinlerseniz bir zirlama sesi geliyor

kucukyali servis motor 2000 km yi gecsin bakalim dedi,

Kymco´nun sesi bu şekilde,(egzoz sistemin daha yeni)motor isininca ses daha yumuşak çikar,vpower vb.katkili yakit mi aliyorsun?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar sesi iyi dinleyin birsey sikisiyor rahatliyor siksiyor rahatliyor seste bir sertlesme yumusama var eyi dinledinyin senktronu

ben hd2 gts evo cbr 125 kullandim motorcuda bir ses var dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

Kymco´nun sesi bu şekilde,(egzoz sistemin daha yeni)motor isininca ses daha yumuşak çikar,vpower vb.katkili yakit mi aliyorsun?

20 km yoldan geldim motor sicak shell nitro benzin aliyorum

yurtdişi videolarina bak,ayni modelin calişma sesi nasil..

´´Kymco +16 engine sound´´yaz ara bakalim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ses zaten duzensiz sanmam boyle oldugunu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aynı ses benım motorumdada var mt125 enjeksiyonlu bıkac motordada duydum bu seslerı

yarin video da ekleyecek motor calisma sesi rolanti dedigimiz saat gibi degil duzelsin

pcx 125 bu 150 ama bu cok felet yakiyor dostlar oyle boyle degil, sym hd2 de kullandimo200 cc idi onun gibi yakiyor 70 km olmadan bile 20 tl gidiyor piskolojikmi anlamadim kadikoye git gel 10 dan fazla godiyor

enjeksiyou motor sabahtan videoeklerim bana fazla gibi geldi sifir oldugu icin dedim 1000-1500 olsun simdi kafama takiliyor

Kardes profil fotografino degistir artik gece ruyalarima giriyo :)

sağlam motoru bozcanız. Motorun rölantisi yüksek. Dengesizlik falan yok gayet temiz sayıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar