Rölanti ayarı..!

Arkadaşlar bugun motoru esengül karşeler kızıltoprak honda yetkili servisine götürüp genel bakımını yaptırdım. Fakat rölantiyi yükseltmiş rölanti ayarı çok iyiydi. orda belli olmadı motor ısısını alınca şimdi yüksek devir çalışıyo. Rölanti için oraya gitmek istemiyorum çok uzak kalıyo nerden ayarlandığını bilen varsa iyi olur akşam baya bakındım göremedim...

muhtemelen senkron ayarı ile birlikte ayarlanmıştır rolanti.Bence ya tekrar servise gidip ayarlattır,ya da hiç dokunma yüksek kalsın.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sol yandan ön silindirin sağ üst tarafına bak,bu sırada gaz verir gibi yap.Oynayan kasnağın sol tarafında plastik siyah başlı iri bir vida göreceksin.Ayar vidası budur.Gevşetirsen rölanti düşer.Bulamaz isen mail adresini bildir,resim göndermeye çalışayım.Benimki [email protected]
Kolaygelsin.

tekeşkürler yarın bi bakıyım sol kapağı açarım en güzeli... böyle hiç hoşuma gitmedi çünkü...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kapağı açmana gerek yok.Kapağın alt hizasından biraz aşağıda.

anladım sağolun. bişey daha danışmak isterim şimdi lastik alıcamda 2 seçenek var. metzeller touranza bide michelin Anakee2 karasız kaldım. metzellerin sert olduğu için uzun ömürlü fakat sert olduğu için kolay ısınmadığı ve yol tutuşunun daha zayıf olduğu söleniyor... sizde transalp kullanıyosunuz. bir fikriniz vardır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar