Rölanti Ayarı Hakkında

Merhaba arkadaşlar benim motor bianchi Mach-1 150cc scooter.Rölanti ayarı hakkında soru sorcaktım sizlere.Motora gaz verip gidiyorum 50-60 lara geldiği zaman gazdan çekiyorum elimi düz yolda 30 un altına düşmüyor hız bir tarafdan motor kendi kendine gaz veriyor 30 un altına düşürmüyor ve ışıkta durduğumda motor hep öne atılmak istiyor frenle tutuyorum bu normal mi sizce? Motorum çok benzin yakıyor bir de hesaplamama göre km de 20 kuruş yakıyor bu olayın etkisi varmıdır çok yakmasında ?

Son düzenleme:
Bence motorun subap ayarı bozuk, motor stop etmesin diye rölantiyi çok yükseltmişler. Freni bıraktın mı motor alır başını gider tabi. Motor çalışırken durmaya çalışırsan debriyajı da yakarsın. Belki şimdiye yanmıştır debriyaj. Çok benzin yakması da motorun sürekli gaz vermesi, dursan bile. Durum böyle yani arif kardeş.

Bence motorun subap ayarı bozuk, motor stop etmesin diye rölantiyi çok yükseltmişler. Freni bıraktın mı motor alır başını gider tabi. Motor çalışırken durmaya çalışırsan debriyajı da yakarsın. Belki şimdiye yanmıştır debriyaj. Çok benzin yakması da motorun sürekli gaz vermesi, dursan bile. Durum böyle yani arif kardeş.

Teşekkür ederim hocam bugün bi ustaya götüreyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar