Yağ sahte olabilir veya segmanları dizen kişi ağızlarını denk getirip oradan yağ yaktırmış olabilir, diğer ihtimallerde üst kapak söküldüyse duman keçeleri takılmayı unutulmuş olabilir...Motor yag yakmis yag degistireli 500 km olmasina ragmen yagsiz kalmis biz bunu motor kitleyince farkettik. Yeni rektefiye edilmis motor neden yag yakar
Yani bu usta hatasi dogru mu anladim rektefiye edilirken ucret odemistim bi ay sonra kilitledi şimdi tekrar benden para ister miYağ sahte olabilir veya segmanları dizen kişi ağızlarını denk getirip oradan yağ yaktırmış olabilir, diğer ihtimallerde üst kapak söküldüyse duman keçeleri takılmayı unutulmuş olabilir...
Bu durum ustanız ve sizin aranızla olan bir hukuk, malzemeleri o aldıysa bir garanti sunuyor olması lazım.Yani bu usta hatasi dogru mu anladim rektefiye edilirken ucret odemistim bi ay sonra kilitledi şimdi tekrar benden para ister mi
Motor toplanırken uygun conta kullanmamıştır ya da takarken conta kaymış kanallar tıkanmıştır..Motor yag yakmis yag degistireli 500 km olmasina ragmen yagsiz kalmis biz bunu motor kitleyince farkettik. Yeni rektefiye edilmis motor neden yag yakar