Rodaj Yok...

Öncelikle Merhabalar...
tanidigin biri Bajaj Marka Motor Almis...
Fakat Motoru Görmedim Bizim Aileden Birine Sormus O da bana Sordu Motorum Var Diye Motoru Alinca Kullanma Kulavuzunu Okurken Su yaziyi Gormus Bu ne Demek
+ RODAJ YOK
+ 24HP
+ 6 VİTES
+ ENJEKSİYONLU
+ DTSi 3 BUJİ TEKNOLOJİSİ İLE YÜKSEK TASARRUF
+ ÇİFT EGZANTRİK 4 VALF TEKNOLOJİSİ İLE YÜKSEK GÜÇ

Konu haricinde bir şey sormak istiyorum.

İmla Kurallarını Geçtim Artık... Fakat, Her Kelimenin Başını Büyük Yapmak Zor Olmuyor Mu ?

NaSıL KuLLanMaK İsTiYoRsAn ÖyLe KuLLaN KaSmA KeNdİnİ DeMeK İsTeMiŞlEr

Şu Bahsi Geçen Motor Pulsar 200Ns Mi? Özelliklere Bakınca O Gibi Yalnız O Motor Türkiye'ye Henüz Girmedi Sanırsam? Teslim Edilmeye Başlandı Mı Ki?

Şu Bahsi Geçen Motor Pulsar 200Ns Mi? Özelliklere Bakınca O Gibi Yalnız O Motor Türkiye'ye Henüz Girmedi Sanırsam? Teslim Edilmeye Başlandı Mı Ki?

Mayıs Ayında Teslim Edilecek Diyorlardı En Son...

Edit. BüYüK KüÇüK YaZMaYı UnUtMuŞuM, DüZeLtTiM.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aHaHaaaaahAAaha :) ForUmDa HerGün Yenİ BiŞeyLer OluyORRRrr :DDDD

200 DeĞil De, Cs400'ü GörüNce AcaYip HeYeCan YaPtım. UmarıM MakuL fİyatLara geLİR dE SahiPleNiriZ Bir tANe.

Motorun Modelini Bİlmiyorum Sadece Mesaj Attilar Bana Böye Böyle Diye bende Yapistirdim Foruma

Motosikleti
Hero X Pulse 200
şimdi yeni nesil arabalarda rodaj yok diye biliyorum.. bundada o tarz birşey olabilir.. rodajı fabrikada yapıyor olabilirler mesela.. ama yinede ben olsam kıyamam ilk 1000 de sakin kullanırdım

şimdi yeni nesil arabalarda rodaj yok diye biliyorum.. bundada o tarz birşey olabilir.. rodajı fabrikada yapıyor olabilirler mesela.. ama yinede ben olsam kıyamam ilk 1000 de sakin kullanırdım

Yok kardeşim, yanliş bilgi...
Mobilim, pc geçince anlatirim olayi :)

Tank'ta bile rodaj yapiyorduk biz. Ne yeni modeli :)

Pulsarazamgelmeseydialmayidusunuyordum. SiMdIkI FiYaTiYlA AkLiMdAn çIkI VeRdI HaTtA SoGuDum PuLsArDaN(vay arkadas,mesaji yazarken hayattan sogudum :))

sh0N zaMaNLardha qorüyh0ruM 0Nu. ßiziMqhiLér dhé 0phéL ashtra aLdhıLar yhéNi, 0Ndha dha 15bhin kMdhé ßéqhLériz dhéMiş shérvhish. r0dhaj yh0qh.

dhuyhuNcha ßéN dhé şaşırdhıM dh0ğrushu. ßéLqhi faßriqhadha yhaphıLıyh0rdhur r0dhaj, yha dha MétaLurjiNiN hiqhMétLériNi qhuLLaNıph dhaha uyhuMLu pharçaLar ürétiyh0rLardhır

ßu aradha sh0N zaMaNLardha f0ruM iNchi shozLüğé ßağLadhı :mrgreen: hérqhésh yhaqhaLadhığıyhLa dhaLqa qéçiyh0r :thumleft:

OFG

Trafikte bol aragazı verenler burada da rahat duramayıp büyüklü küçüklü yazıyor anlaşılan :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar