Rodaj ve İlerisi: Motosikletlerimizden neden memnun olamıyoruz ?

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
en çok istediğin 3 motora sahip olursak memnun oluruz bence.
Ah param olsa da 3. Motosiklet olarak Panigale V4R alsam. 😂
Dediğine sonuna kadar katılıyorum. En az 2 şart. Bir scooter bir de hafta sonu sürüş yapıp takılabileceğin bir motosiklet. (İyi kötü uzun yola da gelirse ne ala.)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Yahu buna gelecek adam almasın benim motoru. V Strom'u alacak kişinin bilinçli seçmesi lazım. Geçen birisi sarı sitede "Tek silindirmi" diye sordu (imlâ ve noktalama hatası benim değil...), cevap bile vermedim. Böyle mal adama motor satsan sonra kurtulamazsın derdinden aman uzak dursun...
Lise mezunlarinin yaklasik %40inin turkce okudugunu anlayamanlar olustugunu dusunursen dilbilgisi ve imla konusunda beklentilerin cok yuksek bence😂 tek çilindir, tekslndir, tek silumbor vb vb bile yazabilirler. Ya da suzuuku deel mi bu bile diyebilirler.
Ben ford satista calisirken modellerin ismini neredeyse kimse dogru soyleyemezdi; kornet (connect), fison fisun (fusion) derlerdi😂

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Merak ediyorum, Youtube takip listenizde kaç tane kanal var bu tür "içerik" adı altında marka propagandası hatta vaat manipülasyonu yapan ? :) Ben sıfırlamayı başardım ve hiç biri ne yapmış etmiş diye merak etmiyorum.

Yakında o yayıncıların tabiriyle "sarı site"den de kurtulacağım. Almak için heyecanlandığım motosikletimi neden birisi kötüledi diye kurtulurcasına satayım ki ? Neden hiç aklımda yokken, bu işten para veya maddi fayda menfaatim yokken beni, kullanırken heyecanlandıran bu motosikleti satayım ki ?... Niye kendimi bu medyuma bağlı kılayım ki, benim iradem mi yok !? Kendime söz geçiremeyecek miyim !?
İstemem; pazarlama övgülerine kulak asıp piyasası var diye motor mu almalıyım, istemem, eksik olsun böyle vaatleriniz, istemem...

Atıf:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Merak ediyorum, Youtube takip listenizde kaç tane kanal var bu tür "içerik" adı altında marka propagandası hatta vaat manipülasyonu yapan ? :) Ben sıfırlamayı başardım ve hiç biri ne yapmış etmiş diye merak etmiyorum.

Yakında o yayıncıların tabiriyle "sarı site"den de kurtulacağım. Almak için heyecanlandığım motosikletimi neden birisi kötüledi diye kurtulurcasına satayım ki ? Neden hiç aklımda yokken, bu işten para veya maddi fayda menfaatim yokken beni kullanırken heyecanlandıran bu motosikleti satayım ki ?... Niye kendimi bu medyuma bağlı kılayım ki, benim iradem mi yok !? Kendime söz geçiremeyecek miyim !?
İstemem; pazarlama övgülerine kulak asıp piyasası var diye motor mu almalıyım, istemem, eksik olsun böyle vaatleriniz, istemem...

Atıf:
kullanıcı deneyimi hariç hiçbir inceleme videosu izlemiyorum

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Lise mezunlarinin yaklasik %40inin turkce okudugunu anlayamanlar olustugunu dusunursen dilbilgisi ve imla konusunda beklentilerin cok yuksek bence😂 tek çilindir, tekslndir, tek silumbor vb vb bile yazabilirler. Ya da suzuuku deel mi bu bile diyebilirler.
Ben ford satista calisirken modellerin ismini neredeyse kimse dogru soyleyemezdi; kornet (connect), fison fisun (fusion) derlerdi😂
Motosiklet camiası da öyle, Triumph'ı doğru telaffuz edebilenler %20 bile değildir... :ROFLMAO:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Yakında o yayıncıların tabiriyle "sarı site"den de kurtulacağım. Almak için heyecanlandığım motosikletimi neden birisi kötüledi diye kurtulurcasına satayım ki ? Neden hiç aklımda yokken, bu işten para veya maddi fayda menfaatim yokken beni, kullanırken heyecanlandıran bu motosikleti satayım ki ?... Niye kendimi bu medyuma bağlı kılayım ki, benim iradem mi yok !? Kendime söz geçiremeyecek miyim !?

Atıf:
Hiç yutube izlemiyorum.
Bazen buradan paylaşılan forumdan arkadaşların videolarına girip beğene tıklıyorum ama izlemiyorum. Uzu iş video izlemek. çok merak edersem Yapay zeka'ya linkini veriyorum bana bunu bir sayfalık özetini yaz ver diyorm onu okuyorum.
Eskiden ne güzel blog yazardı insanlar, onları okurdum, şimdi yazmaya üşenmişler her şey video olmuş. "Bakmakla öğrenilseydi kediler kasap olurdu" diye bir söz var. Ben bakarak öğrenemiyorum, okumam lazım.

F54

Boyle dersen tabi satamazsin. Muzodan ornek al, soyle iyi boyle iyi, satis rekoru, bilmem nerede bilmem kac km yapar felan diyeceksin ki piyasasi yukselsin😂
afrika için böyle takla atmaya gerek yok motor zaten satılıyor
muzo olanı söylüyor :ROFLMAO:
benim gül gibi motorum ilan olmamasına rağmen durduk yere bir arkadaşım tarafından satıldı hiç haberim yokken millet 30000 de motor almaya korkar adam geldi 65000 km deki motora expertiz yapmayı bırak 1 tur bile atmadan arabaya yükledi gitti

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
afrika için böyle takla atmaya gerek yok motor zaten satılıyor
muzo olanı söylüyor :ROFLMAO:
benim gül gibi motorum ilan olmamasına rağmen durduk yere bir arkadaşım tarafından satıldı hiç haberim yokken millet 30000 de motor almaya korkar adam geldi 65000 km deki motora expertiz yapmayı bırak 1 tur bile atmadan arabaya yükledi gitti
O arkadaşına söylesene benim xmax'ı da satsın. :)
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Mandello V100 S yakışır. Bizim boylar için bile oldukça rahat.
Yahu şu mesajı videonun/başlığın altına ataydın da ikinci bölüm ziyan olmayaydı. :rolleyes:
https://www.motosiklet.net/forum/konu/tork-canavari-kanatli-beygir.223912/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Versysin avantaji 200 250 pesin, gerisi 12 taksit😂 bi de 650 cc alti oldugu icin vergisi az. Guzel alet
Bu neymiş ya Çin'li gibi. Durduk yere gaza geldim şimdi.!

• Haha
Tepkiler: Ged

F54

O arkadaşına söylesene benim xmax'ı da satsın. :)
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
X MAX garip bir şekil de satılmıyor :ROFLMAO: halbuki dünyanın en iyi motoru:LOL: başka bi ARKADAŞIMDA VAR 2020 MODEL tertemiz oda satamadı tel jant gagalı v storm alacak ne buluyorsa artık o çirkin v storm da :D
ele yapışan bir tane de 2013 v storm var orta kasa oda satılmadı çok temiz çok bakımlı ama millete uzak duruyor nedense🧐
bu x max çı çok pipirikli km hastası diyorki oo bende v storm yerine afrika alabilirim 450000 bine dedi lan git oğlum işine sen kim afrika ya binmek kim dedim hadi git al 65000 km afrika da göreyim seni geceleri uyku girmez gözüne motorun son sahibi oldum diye dedim 😁

Ged

Motosikleti
Moto guzularda da bi ara guzel taksit kampanyasi vardi. Ama iste versys de moto guzzi de milletin gozunde bi honda ya da yamaha etmiyor🤷🏻‍♂️

Moto guzularda da bi ara guzel taksit kampanyasi vardi. Ama iste versys de moto guzzi de milletin gozunde bi honda ya da yamaha etmiyor🤷🏻‍♂️
Bak ne buldum😂

Yahu şu mesajı videonun/başlığın altına ataydın da ikinci bölüm ziyan olmayaydı. :rolleyes:
https://www.motosiklet.net/forum/konu/tork-canavari-kanatli-beygir.223912/

Bu neymiş ya Çin'li gibi. Durduk yere gaza geldim şimdi.!
Ustteki mesaji sana yazmistim ama sayfa bi sacmaladi😂

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
15 gün önce 400cc Scooter satın aldım. Şimdi keşke 550cc olan AK modelini alsaymışım diyorum. Ya da yanına 2015-16 Triumph Tiger 800 falan mı baksam diye düşünüyorum. Maymun iştahlılık kanımızda var. Ya tam olarak ne istediğimizi bilmiyoruz ya da şartlar sebebiyle mecbur kalıp kendimizi ikna etmeye çalışıyoruz. Param olsa 6 ayda bir motosiklet değiştirip hepsinin keyfini yaşamak isterdim. Mesela X-ADV, mesela bir Cruiser, mesela T-Max, mesela bir Scrambler... Sonu gelmez...

Ged

Motosikleti
15 gün önce 400cc Scooter satın aldım. Şimdi keşke 550cc olan AK modelini alsaymışım diyorum. Ya da yanına 2015-16 Triumph Tiger 800 falan mı baksam diye düşünüyorum. Maymun iştahlılık kanımızda var. Ya tam olarak ne istediğimizi bilmiyoruz ya da şartlar sebebiyle mecbur kalıp kendimizi ikna etmeye çalışıyoruz. Param olsa 6 ayda bir motosiklet değiştirip hepsinin keyfini yaşamak isterdim. Mesela X-ADV, mesela bir Cruiser, mesela T-Max, mesela bir Scrambler... Sonu gelmez...
Hepsi de guzel motorlar, insanin cani ceker tabi😂
Aslinda 6 ayda bir motor degistirip maliyeti dusuk duzeyde tutmanin bir yolu var gibi. Surekli ikinci el kovalamak, duses bisey geldiginde almak, sonra yine duses bir ikinci el bulmak. Alirken uyguna alip sonra piyasa fiyatina satilabilirse az zararla cok motor olabilir😂

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum

Bak ne buldum😂

Ustteki mesaji sana yazmistim ama sayfa bi sacmaladi😂
Stelvio olsa, bi gıcıklardı içimi. Nerden mi biliyorum?
Arada açıp bakıyorum da gıcıklanıyor. :rolleyes: (y)
O V'yi dik yerleştirdikleri an, şaftla birlikte ben tamamım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar