Rodaj ve İlerisi: Motosikletlerimizden neden memnun olamıyoruz ?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Saliha özkan diye bir ablamız var çoğu insanın cesaret edemediği şekilde geziyor motorunu deviriyor ve yola devam ediyor geçen gün babam açmıs google tv de onu izliyor bu tarz motosiklet alalım bunlar daha güzel diyor
Baba gözüyle bakınca belki baba haklı olabilir. 🫠

Motosiklet ve araba konusunda, almadan satmayı düşünmek, istediği modele değil daha rahat satacağı modele yönelmek malesef var ülkemizde ve bir asgari ücrete işimizi görecek yürüyebilen bir araba alamadığımızdan oluyor bu, insanları anlayabiliyorum ben öyle yapmasam da.

Motosikleti
D400
Bence motosikletlerden memnun olmama sebebimiz almak istediğimize değilde alternatifleri ile yetinmek zorunda oluşumuz

kesinlikle katılıyorum.

Ek olarak da belirtmek isterim, tek motosiklet olması motorcu ruhuna uygun bir durum değil.

yani istediğim motor harley mesela ama sadece harleyim olsa yine memnun olmayacagım.

şehir içi bir scooter olması, şehirler arası bir touring olmasını da isteyeceğim.

en çok istediğin 3 motora sahip olursak memnun oluruz bence.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Mandello V100 S yakışır. Bizim boylar için bile oldukça rahat.
Stelviooo😂 ya da sen sevmiyon ama tiger sport 800🙄 ya da daha da az sevdigin scrambler ducati😂😂
gecen versys 650ye baktim, islak agirlik 250 kg nedir ya😂

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Stelviooo😂 ya da sen sevmiyon ama tiger sport 800🙄 ya da daha da az sevdigin scrambler ducati😂😂
gecen versys 650ye baktim, islak agirlik 250 kg nedir ya😂
Sevmiyor değilim Tiger Sport 800'ü, ama bize ufak - göz var izan var. :D Versys'in aks mesafesi naked kadar kısa, oldukça huzursuz / oynak bir motosiklet olduğunu tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi senin alman gereken tek motosiklet:

V-Strom 650
Ya @espresso yüzünden bu motosiklet dede motoru diye imaj kaybına uğradı, yoksa benimkini alsın diyeceğim. Mis gibi tertemiz motor valla.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Sevmiyor değilim Tiger Sport 800'ü, ama bize ufak - göz var izan var. :D Versys'in aks mesafesi naked kadar kısa, oldukça huzursuz / oynak bir motosiklet olduğunu tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya @espresso yüzünden bu motosiklet dede motoru diye imaj kaybına uğradı, yoksa benimkini alsın diyeceğim. Mis gibi tertemiz motor valla.
Aaaa @arndiol bana dede mi demek istedi simdii😂 gerci koyde yasasaydim dedeydim simdi😂

Versysin avantaji 200 250 pesin, gerisi 12 taksit😂 bi de 650 cc alti oldugu icin vergisi az. Guzel alet

Motosikleti
Ns200 15"
@espresso abi piyasasının yükselmesine karşı tek başına direniyor ve almak isteyenler daha iyi motosikletler alması için mücadele ediyor. Dede demeyelimde olgun motosikleti diyelim. :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Boyle dersen tabi satamazsin. Muzodan ornek al, soyle iyi boyle iyi, satis rekoru, bilmem nerede bilmem kac km yapar felan diyeceksin ki piyasasi yukselsin😂
Yahu buna gelecek adam almasın benim motoru. V Strom'u alacak kişinin bilinçli seçmesi lazım. Geçen birisi sarı sitede "Tek silindirmi" diye sordu (imlâ ve noktalama hatası benim değil...), cevap bile vermedim. Böyle mal adama motor satsan sonra kurtulamazsın derdinden aman uzak dursun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar