- Motosikleti
- Dominar 250
Abi bu dediğin gibi olsaydı Kaan abi de ADV'ci olurdu.Önce trident gibi motorlarla hevesini al 35 yaşından sonra bakarsın.
Abi bu dediğin gibi olsaydı Kaan abi de ADV'ci olurdu.Önce trident gibi motorlarla hevesini al 35 yaşından sonra bakarsın.
Kaan daha genç, hele o da bizim yaşlara gelsin de bakarız.Abi bu dediğin gibi olsaydı Kaan abi de ADV'ci olurdu.![]()
Durumlari ayarlarsam sport touring alacagim ben, scrambler ducati de aklimi karistirmiyor degil tabi. Adv almayacagiz bizKaan daha genç, hele o da bizim yaşlara gelsin de bakarız.![]()
Eee, sen de gençsin daha.Durumlari ayarlarsam sport touring alacagim ben, scrambler ducati de aklimi karistirmiyor degil tabi. Adv almayacagiz biz![]()
Dogan gorunumlu sahin gibi oldu buEee, sen de gençsin daha.
Baba gözüyle bakınca belki baba haklı olabilir.Saliha özkan diye bir ablamız var çoğu insanın cesaret edemediği şekilde geziyor motorunu deviriyor ve yola devam ediyor geçen gün babam açmıs google tv de onu izliyor bu tarz motosiklet alalım bunlar daha güzel diyor
Babam da bunu açmıştı yoksa bilmeden mi açtı acabaBaba gözüyle bakınca belki baba haklı olabilir.
Bence motosikletlerden memnun olmama sebebimiz almak istediğimize değilde alternatifleri ile yetinmek zorunda oluşumuz
Mandello V100 S yakışır. Bizim boylar için bile oldukça rahat.Durumlari ayarlarsam sport touring alacagim ben, scrambler ducati de aklimi karistirmiyor degil tabi. Adv almayacagiz biz![]()
StelvioooMandello V100 S yakışır. Bizim boylar için bile oldukça rahat.
Abi senin alman gereken tek motosiklet:Stelvioooya da sen sevmiyon ama tiger sport 800
ya da daha da az sevdigin scrambler ducati
gecen versys 650ye baktim, islak agirlik 250 kg nedir ya![]()
Sevmiyor değilim Tiger Sport 800'ü, ama bize ufak - göz var izan var.Stelvioooya da sen sevmiyon ama tiger sport 800
ya da daha da az sevdigin scrambler ducati
gecen versys 650ye baktim, islak agirlik 250 kg nedir ya![]()
Ya @espresso yüzünden bu motosiklet dede motoru diye imaj kaybına uğradı, yoksa benimkini alsın diyeceğim. Mis gibi tertemiz motor valla.Abi senin alman gereken tek motosiklet:
V-Strom 650
Aaaa @arndiol bana dede mi demek istedi simdiiSevmiyor değilim Tiger Sport 800'ü, ama bize ufak - göz var izan var.Versys'in aks mesafesi naked kadar kısa, oldukça huzursuz / oynak bir motosiklet olduğunu tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya @espresso yüzünden bu motosiklet dede motoru diye imaj kaybına uğradı, yoksa benimkini alsın diyeceğim. Mis gibi tertemiz motor valla.
Versys model olarak çok eskidi artık, sonra benim duruma düşme. 2022 model 15.000'deki motoru alan yok.Aaaa @arndiol bana dede mi demek istedi simdiigerci koyde yasasaydim dedeydim simdi
Versysin avantaji 200 250 pesin, gerisi 12 taksitbi de 650 cc alti oldugu icin vergisi az. Guzel alet
@espresso abi piyasasının yükselmesine karşı tek başına direniyor ve almak isteyenler daha iyi motosikletler alması için mücadele ediyor. Dede demeyelimde olgun motosikleti diyelim.Ya @espresso yüzünden bu motosiklet dede motoru diye imaj kaybına uğradı, yoksa benimkini alsın diyeceğim. Mis gibi tertemiz motor valla.
NC'nin iyisi işte@espresso abi piyasasının yükselmesine karşı tek başına direniyor ve almak isteyenler daha iyi motosikletler alması için mücadele ediyor. Dede demeyelimde olgun motosikleti diyelim.![]()
"Yannışlıkla" açmıştır. Önüne gelmiştir.Babam da bunu açmıştı yoksa bilmeden mi açtı acaba![]()
Boyle dersen tabi satamazsin. Muzodan ornek al, soyle iyi boyle iyi, satis rekoru, bilmem nerede bilmem kac km yapar felan diyeceksin ki piyasasi yukselsinNC'nin iyisi işte![]()
Yahu buna gelecek adam almasın benim motoru. V Strom'u alacak kişinin bilinçli seçmesi lazım. Geçen birisi sarı sitede "Tek silindirmi" diye sordu (imlâ ve noktalama hatası benim değil...), cevap bile vermedim. Böyle mal adama motor satsan sonra kurtulamazsın derdinden aman uzak dursun...Boyle dersen tabi satamazsin. Muzodan ornek al, soyle iyi boyle iyi, satis rekoru, bilmem nerede bilmem kac km yapar felan diyeceksin ki piyasasi yukselsin![]()