Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor yağı seçiminde fabrikanın önerdiği yağı kullanmanızı öneririm,her motora aynı yağ kullanılmaz ayrıca rodajda sekman silindir alışması sırasında metal çapaklar oluşuyor ve bunlar silindire zarar verebiliyor(silindirde çizilmeler)hiç olmazsa ilk 500km de değişin benim önerim 15/50 motul iyidir sağlıcakla.Konuyu biraz okuduktan sonra acaba yanlış mı yaptım dedim... CBR 125 model motorum var; henüz 603 km civarında, rodajdayım. Bayiiden teslim alırken 1000 km öncesinde yağı değiştireyim mi sordum. 1000 km den önce gerek yok cevabını aldım. Nadiren trafikte ışık yeşil olunca falan 6000 rpm de vites yükseltmek dışında rodaja uygun şekilde, şehirdışında 6. viteste 7000 devri aşmadan, az gazla kullanıyorum. Yine de vites kemikleşmeye başladı, hele son 150 km dir. 1000 km bakımında Motul ün 7100 model yağını kullanmak var aklımda ama ondan evvel rodaj için en iyi marka model, mevsime uygun incelikte yağ öneriniz nedir?
Lütfen bilmediğin bir konuda bu kadar kesin konuşma.
"Yağın yapışması" olarak ifade edilen ve aslen sentetik yağın yüzeylerde bir tabaka bırakması olan özellik, rodajda KESİNLİKLE istenmeyen bir durumdur.
Rodajın en önemli kısmı piston segmanlarının silindir yüzeyine oturmasıdır. Bu işlem için hem segmanın, hem de silindir yüzeyinin mikron mertebesinde aşınması gerekmektedir. (Bu işlem ilk 10-15 km içinde olur, mutlaka vakum altında yapılması gerekir).
Bu aşamada en ideali yağ değiştirmektir.
Ardından yine en fazla 300 Km aralıklar ile tekrar yağ değişir, ve MUTLAKA sentetik olmayan, mineral yağ kullanılır.
1000 kilometrelik bir rodaj süresi sonunda yağ tekrar boşaltılır, arzu edilirse sentetik yağ ile devam edilir.
Ancak, motosiklet hava soğutmalı ise, her 800-1000 kilometrede bir yağ değiştirilmelidir.
Rodajda sentetik yağ kullanırsan sonrasında eşşek ölüsü gibi performans alırsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:54 ----------
Asıl otomobil motorlarında var bu madeni yağ meselesi.
Hem biliyormuş gibi kesin ve net konuşuyorsun, hem işkembeden sallıyorsun, hem de lafını "hiç sanmıyorum" gibi muallak bir ifade ile bitiriyorsun.
5 tane ASE sertifikam, 14 tane Carquest advanced diagnostics sertifikam var. Kaç motor yaptığımı unuttum bu güne kadar.
Bu sertifikalara ve yaklaşık 30 senelik tecrübeme dayanarak yazıyorum.
Sen neye dayanarak yazıyorsun?
Adam ilk mesajda efendi gibi anlatmı, yol göstermiş. Cahil ukalalığı yapmanın alemi yok.