ROCKWELL DNA FLASH LOW BOT

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar alıp kullanan varmı? YDS Diablo alacaktım fiyatlar uçmuş.

Motosikleti
R25, CRF250L
Kısa olanı geçen seneden beri kullanıyorum,memnunum,yazın da giydim. Kışın yağmur almadı.Yazınsa terletti biraz. FP ürünü diyebilirim

bende uzun modeli var fuardan almıştım. aldığımdan beri yaz kış günlük kullandım yeri geldi gün boyu ayağımda kaldı. sert yağmurda da kullandım. su geçirmedi, çok çok soğukta denemedim ama hiç ayağım üşümedi bunca zamandır. Sıcak havalarda motoru sürerken sıkıntı yoktu ama 15-20 dk yürüyüş yaptıktan sonra ayağı terletmeye başlıyor.
Güvenliğide iyi acı bir deneyim yaşadım ve ayağımda hiç bişey olmadı.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bende uzun modeli var fuardan almıştım. aldığımdan beri yaz kış günlük kullandım yeri geldi gün boyu ayağımda kaldı. sert yağmurda da kullandım. su geçirmedi, çok çok soğukta denemedim ama hiç ayağım üşümedi bunca zamandır. Sıcak havalarda motoru sürerken sıkıntı yoktu ama 15-20 dk yürüyüş yaptıktan sonra ayağı terletmeye başlıyor.
Güvenliğide iyi acı bir deneyim yaşadım ve ayağımda hiç bişey olmadı.

İnternetten sipariş edeceğim normalde 42.5 giyiyorum bu bot için farklı bir durum söz konusumu? Bazen 1 numara büyük alın gibi şeyler yazılıp çiziliyor.

Almışken uzun al hocam her halukarda sıcakta terliceksin bari korumasi tam olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Ben de bot düşünüyorum ve Vaneda daha hoş geliyor gözüme, bir de ona bak istersen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben de bot düşünüyorum ve Vaneda daha hoş geliyor gözüme, bir de ona bak istersen.

Hocam baktım motosiklet için 1 model var sanırım.Ama korumalardan hiç bahsedilmemiş sitesinde

alırken bir numara büyük al satıcı bana alırken öyle söylemişti bende ona göre aldım. herhangi bir bolluk hissetmiyorum. normal ayakkabı gibi esnemiyor.

Motosikleti
Yok
Subat ayinda miydi, motobike fuarinda iken almistim, su almiyor, terletebiliyor. Biraz sert geldi bana, topugumu vurdu hatta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar