İkisi de özünde eleştiri/isyan/taşlama bulunduruyor. Rap sözlere ağırlık verip müziği daha arka planda tutarken rock da müzik zaman zaman sözlerin önüne geçiyor. Rock daha eski bir tür olduğu için doğal olarak dünya üzerinde daha yaygın.
Her tür müziği dinleyen biriyim ancak Rock ve Metalin müzikal yapısı, çok sesliliği, insan emeği ve insan gücüne bağlı yapısı sebebiyle benim gözümde yeri her daim ayrı.
Öte yandan bir de şöyle bir gerçeklik var;
https://www.youtube.com/watch?v=PoeOg1CCYuM
Ben bu adama saygı duyarım![]()
ahaha:mrgreen: bu muhabbetin 90'larda kalmış olması gerekiyor, en son metallica konserinde kurban'ın kovulduğunu hatırlıyorum, üzerinden 20 yıl geçti.
limp bizkit filan nereye konacak hocam? geçin bunları, canınız ne çekerse onu dinleyin. yalnız cem karaca çok cool çıkmış, sevdim resmi
Fuat ergin çilekeş vardi çok dalga geçer idik bir zamanlar. sonra köprünün altından çok sular aktı fuat sabit digeri bubituzak fln oldu.
Bu da böyle bir anımdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
Hocam kurbani kovmadilar. Yuhaladilar mufur fln derken onlar da sahneden inip allah ne verdiyse kalabalığa daldılar.