Dostum ben 7de kadıköyde olacam gelirsen beraber çıkarız bakarsın yolda bulursak birde karızma sıcak çikolata içerizjasmine' Alıntı:anadolu yakasından nasıl gidilecek motorla mı arabayla mı kiminle nerden yoksa paşam uçakla mı alacak yoksa yoksa yüzerek minasıl geleyim derdime bir çaaarrreeee
Dostum oraya gitmişken içmek lazım sabaha kadar dans etmek oynamak lazım ondar sonrada yorgun yorgun motor kullanılmaz beeKartal23' Alıntı:bu motorsuz ilk organizasyon galiba... hehehe![]()
iyi eğlenceler diliyorum...
sahinhakan04' Alıntı:kardeşim benide yaz bende motorsuz olarak yazdığın yere yazdığın saate gelirim
Dostum ben 7de kadıköyde olacam gelirsen beraber çıkarız bakarsın yolda bulursak birde karızma sıcak çikolata içeriz
Shamyl' Alıntı:Motorla gidin az için kardeşimEn azından ben öyle yapmayı düşünüyorum
![]()
yaya gidelim mi diye soran bendim ama bu seçenekte aklımı kurcalamıyor değil yani ? şeytan dürtüyor beni walla
er5' Alıntı:ben motorumu bırakmam bılmedıgım yere
Ah be abi kasma kendini motorlar gine bizim abi istediğimiz zaman gezer tozarız. Am düşünsene kadıköyden püfür püfür vapur vapurda çay keyfi oradan taksi hop bardayız içecez eğlenecez yok motora bişey oldumu aman abi ben çok içmeyim motor kullanacam diye sıkıntı yok. Aslanlar gibi gidecez eğlenecez ve aslanlar gibi gelecez maksat bir arada olmaksa motorsuzda oluruz abi. Ben kesin kararımı verdim motorsuzumserdark' Alıntı:Bu da başka bi dert yaaaa.. oofff daral geldi banaaar:
r:
r:
Ah be abi kasma kendini motorlar gine bizim abi istediğimiz zaman gezer tozarız. Am düşünsene kadıköyden püfür püfür vapur vapurda çay keyfi oradan taksi hop bardayız içecez eğlenecez yok motora bişey oldumu aman abi ben çok içmeyim motor kullanacam diye sıkıntı yok. Aslanlar gibi gidecez eğlenecez ve aslanlar gibi gelecez maksat bir arada olmaksa motorsuzda oluruz abi. Ben kesin kararımı verdim motorsuzum
Deme kardeşim yanlış anlaşılır. Ben senin annından öperim bi araer5' Alıntı:ABI NE GUZEL soyledın ya boyle lafa hay agzını opeyım derler ama ben demıyorum :cherry:
Canım abim ben oraya gidersen 3-4-5-6-7-8-9 olur kendimi bilyorum o yüzden kesin emin konuşuyorum ben motorsuzum ve şiddetle tavsiye ediyorum.Shamyl' Alıntı:3 bira yokkkk...yasal sınır 2 şişe bira veya 1 duble rakı...
Canım abim ben oraya gidersen 3-4-5-6-7-8-9 olur kendimi bilyorum o yüzden kesin emin konuşuyorum ben motorsuzum ve şiddetle tavsiye ediyorum.
Rahat ol kardeşim dedim ya ben kendimi tanıyorum bişey olmazer5' Alıntı:abı 5 den sonra sayamssın kesın sarhos olursun :cat: