(Rock Gecesi ) motorsuz tabana kuvvet bulusması

er5

dedıkkı alkol olu cok ıcerız ıcıp ıcıp bınersek tehlıke yaratırız :) bunun ıcın Rock Gecesi ne motorsuz gıtmek ısteyen arkadaslar la toplanmak ıstıyoruz.
YER= BEŞİKTAŞ İSKELESİ
SAAT =8,10
TARIH = YARIN :)

anadolu yakasından nasıl gidilecek motorla mı arabayla mı kiminle nerden yoksa paşam uçakla mı alacak yoksa yoksa yüzerek mi :( nasıl geleyim derdime bir çaaarrreeee

biz motorsuz gitmekten vazgeçtik çünkü dönüşümüz çok zor olacak. vasıta yok evlerimize.
Serdark, Er5 ve ben LesPaul motorla gitmeye karar verdik ve içmicez.
motorsuz gitmek isteyen arkadaşlar yine aynı yer ve saatte buluşup gidebilirler:cat:

insan böyle günlerde motosikletinin niye hala evinin yolunu öğrenemediğini, kendi başına gidemediğini sorguluyor değil mi?:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim benide yaz bende motorsuz olarak yazdığın yere yazdığın saate gelirim

jasmine' Alıntı:
anadolu yakasından nasıl gidilecek motorla mı arabayla mı kiminle nerden yoksa paşam uçakla mı alacak yoksa yoksa yüzerek mi :( nasıl geleyim derdime bir çaaarrreeee
Dostum ben 7de kadıköyde olacam gelirsen beraber çıkarız bakarsın yolda bulursak birde karızma sıcak çikolata içeriz

Son düzenleme:
bu motorsuz ilk organizasyon galiba... hehehe:p
iyi eğlenceler diliyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kartal23' Alıntı:
bu motorsuz ilk organizasyon galiba... hehehe:p
iyi eğlenceler diliyorum...
Dostum oraya gitmişken içmek lazım sabaha kadar dans etmek oynamak lazım ondar sonrada yorgun yorgun motor kullanılmaz bee

sahinhakan04' Alıntı:
kardeşim benide yaz bende motorsuz olarak yazdığın yere yazdığın saate gelirim

Dostum ben 7de kadıköyde olacam gelirsen beraber çıkarız bakarsın yolda bulursak birde karızma sıcak çikolata içeriz

ok.kadıköyde görüşürüz o zaman ama ben hala nazlı kızımsız nasıl orada eğlenirim diye düşünüyorum. :( ben artık soğuk çikolata yemeye karar verdim :) sıcak çikolatadan hayır yok.

Motorla gidin az için kardeşim:) En azından ben öyle yapmayı düşünüyorum:)

Shamyl' Alıntı:
Motorla gidin az için kardeşim:) En azından ben öyle yapmayı düşünüyorum:)

yaya gidelim mi diye soran bendim ama bu seçenekte aklımı kurcalamıyor değil yani ? ::evil:: ::evil:: ::evil:: şeytan dürtüyor beni walla :p

Kafamı kurcalayan seçeneğim de budur;

- Motorla gideyim en fazla 3 tane bira içip oturayım aşağı. Eve dönüş işinde de biraları görürdükten en az 2 saat sonra yola çıkayım ... diyorum ama bakalım karar veremedim henüz...

Aman aman arkadaşlar. Güzel gecemizi güzel olarak analım.

Buarada benim işyeride bara 2 sokak mesafede ve o gün (yarın) motoruz gelicem. Kıyamam ne kendime ne motoruma.

er5

yaya gidelim mi diye soran bendim ama bu seçenekte aklımı kurcalamıyor değil yani ? şeytan dürtüyor beni walla

abı orası cuamrtesı kalabalık olur baya ben motorumu bırakmam bılmedıgım yere :)
en ıısı taban abı

Forumdan Uzaklaştırıldı
serdark' Alıntı:
Bu da başka bi dert yaaaa.. oofff daral geldi banaaa :pr: :pr: :pr:
Ah be abi kasma kendini motorlar gine bizim abi istediğimiz zaman gezer tozarız. Am düşünsene kadıköyden püfür püfür vapur vapurda çay keyfi oradan taksi hop bardayız içecez eğlenecez yok motora bişey oldumu aman abi ben çok içmeyim motor kullanacam diye sıkıntı yok. Aslanlar gibi gidecez eğlenecez ve aslanlar gibi gelecez maksat bir arada olmaksa motorsuzda oluruz abi. Ben kesin kararımı verdim motorsuzum

er5

Ah be abi kasma kendini motorlar gine bizim abi istediğimiz zaman gezer tozarız. Am düşünsene kadıköyden püfür püfür vapur vapurda çay keyfi oradan taksi hop bardayız içecez eğlenecez yok motora bişey oldumu aman abi ben çok içmeyim motor kullanacam diye sıkıntı yok. Aslanlar gibi gidecez eğlenecez ve aslanlar gibi gelecez maksat bir arada olmaksa motorsuzda oluruz abi. Ben kesin kararımı verdim motorsuzum

ABI NE GUZEL soyledın ya boyle lafa hay agzını opeyım derler ama ben demıyorum :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
er5' Alıntı:
ABI NE GUZEL soyledın ya boyle lafa hay agzını opeyım derler ama ben demıyorum :cherry:
Deme kardeşim yanlış anlaşılır. Ben senin annından öperim bi ara

Forumdan Uzaklaştırıldı
Shamyl' Alıntı:
3 bira yokkkk...yasal sınır 2 şişe bira veya 1 duble rakı...
Canım abim ben oraya gidersen 3-4-5-6-7-8-9 olur kendimi bilyorum o yüzden kesin emin konuşuyorum ben motorsuzum ve şiddetle tavsiye ediyorum.

er5

Canım abim ben oraya gidersen 3-4-5-6-7-8-9 olur kendimi bilyorum o yüzden kesin emin konuşuyorum ben motorsuzum ve şiddetle tavsiye ediyorum.

abı 5 den sonra sayamssın kesın sarhos olursun :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
er5' Alıntı:
abı 5 den sonra sayamssın kesın sarhos olursun :cat:
Rahat ol kardeşim dedim ya ben kendimi tanıyorum bişey olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar