Zuhahahah, daha önce de bir çekiliş hakkında bayanlar kazanacak yazmıştım ve öyle olmuştu.. Bana kızanlar olmuştu =) asıldan yedeğe hep bayanlar =) Yine birileri birilerine hoş dakikalar mı yaşattı acaba? yoksa yine popüler bir bağğğyan yetkililer ile popi mi yaptı? Herkesin popisi yine kendine mi? işte bunlar hep pompa..
Vallahi billahi ayıp.. Motosiklet ile ilgili bir organizasyon vs olduğunda 500 erkek 5 kadın geliyor ama ne hikmetse her çekilişte hediyler asilden yedeğe hep o 5 bayana vuruyor.. Bayanlara vuruyor.. bayanlara vurmak.. Türkiyede bayan olmak..
Sosyal medyada bazı motorcu bayanlar görüyorum, biriyle kavga ediyor ve lsitesindeki yüzlerce abaza erkek kadını hiç tanımadığı halde kavga ettiği kişiyi öldürebileceğini - emrinde olduğunu yazıyor yoruma.. Sürekli hediye gönderenler vs.. Bunların içinde motosiklet sektöründe olan firmalarda var.. Fakirefukaraya 10 TL indirim yapmayan firma sahipleri bu sosyal medya kaşarlarına neler neler hediye ediyorlar.. Bu arada tüm yazdıklarım vespa talihlileri ile alakasızdır. Sadece genel durum değerlendirmesi yaptım.. Bıktım şu sosyal medyadaki motosiklete biniyorum deyipte milletin motosikletinde poz verip onun bunun altına yatıp arkasında 100 lerce abaza ordusu ile popi olan pompacı kadınlardan.. ,
Ne abaza millet,ne abaza memleket.. Dünya kadar malın olacağına Fındık kadar..