şu iki kask arasında karasız kaldım; birincisi ROCC 551, ikincisi Mt Revenge Lımıted Evo.
bu gün ROCC kasklarının satıcısı
http://www.motosikletciyiz.com/ sitesinden arkadaşla görüştüm.
ROOC kaskların HELD marka kasklar ile aynı yerde üretildiğini, dış kabuğun Almanya üretimi iç petlerin pakistan ve Taiwanda üretildiğini ellerindeki kaskların iç petlerinin Pakistan üretimi olduğunu söyledi.
imal tarihlerini sorduğumda 2014 6-7-8. aylar olduğunu belirtti.
Mt Revenge Lımıted Evo ile ilgili satıcıdan bilgi aldığımda; ürünlerin genelde 2014 6-7 aylar gibi olduğunu. bir parti ürünün sadece XL beden olanlarında ( ben de XL beden alacağım için XL sordum ) kask içerisindeki üretim tarihi etiketlerin olmadığını ama kutunun üzerindeki tarih etiketinde mayıs 2015 tarihinin kalemle işaretlendiğini söyledi.
kafamı karıştıran şeyler;
1- Mt Revenge Lımıted Evo kaskın üretim tarihini Mayıs 2015 olarak kabul edebilirmiyiz. eğer edersek yaklaşık 1 yıl daha yeni kask olması.
2- Mt Revenge Lımıted Evo kaskta güneş vizörü olmaması, ROCC 551 de güneş vizörü olması.
3- Mt Revenge Lımıted Evo sharptan 5 yızdız alması, ROCC 551'in sharp testi olmaması.
4- en öenlisi de Mt Revenge Lımıted Evo kaskın POLİKARBON (TERMOPLASTİK) malzameden, ROCC 551 kaskın FİBERGLASS malzemeden üretilmiş olması.
sizlerden ricam sadece şu veya bu kask değilde şu sebeplerden dolayı şu markayı tercih ederdim şeklinde yorum yapabilirmisiniz?
şimdiden teşekkürler.